vineri, 13 iunie 2008

Don Quijote ot Cotroceni
Traian Băsescu este pe cale să rămână în, pardon! curul gol! Iar hoţul este, evident, Sorin Oprescu! "O componenta secundara a operatiunii "Doctorul" o constituie tentativa de furt al mantiei de Don Quijote de la proprietarul ei de drept, Traian Basescu. Acest rol i se potriveste presedintelui mult mai bine decat persoanei selectionate pentru recapturarea Cotrocenilor prin inselatorie la drumul mare, cu ajutorul rampei de lansare care este Primaria Generala a Capitalei. "
Unde putea să apară penibilitatea asta? Evident, în România Liberă! Las' că nici Cărtărescu nu e departe de popoul prezidenţial! Cu aşa susţinători, Blaga se poate declara de pe acum învins!

Un comentariu:

Anonim spunea...

L-am citit pe Cartarescu. Patetic si dezgustator. Azorelul de serviciu al dreptei. O adevarata colectie de catei, inclusiv numitul hamaitor din Romani Libera. De, vin vremuri grele pentru dreapta romaneasca, aia cotita din stinga. Si nu prea mai tine cu propaganda anti-Iliescu. S-a rasuflat si minciuna lor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...