sâmbătă, 21 iunie 2008

Lipsă de penurie!
Daciana Sârbu s-a căsătorit religios cu Victor Ponta. Să le fie de bine! Casă de piatră! Au profitat de ocazie şi şi-au botezat fiica. Să le trăiască şi să se bucure de ea! Masa, dansul, darul şi toate cele, la o cârciumă de lux, cum le stă bine unor social-democraţi, care se afişează cu tricouri roşii, cu chipul lui Che Guevara imprimat pe ele.
E nuntă mare şi în familia buldogului portocaliu. Care e socru mic! Masa, dansul, darul, etc, la Palatul Mogoşoaia. Că are balta peşte! Şi socrul mic e un jucător de excepţie pe Bursă! Sau doar un vameş de succes?! Şi lor casă de piatră, etc, etc, etc.
Bine, şi totuşi, ce evenimente zguduitoare sunt astea, de şi Realitatea TV, şi Antena 3 găsesc de cuviinţă să trimită car de reportaj, cu fătuca din dotare, să închirieze circuit pe satelit, să ocupe spaţiu de emisie? Ne-am dilit de tot? Orice rahat devine eveniment? Suntem o ţară de mondeni? Sau tabloidizarea televiziunilor a învins bunul simţ? Lipsă de penurie, frate!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cu siguranţă vor să ne dilească ăştia.
Sau poate chiar ne-am dilit, cum spuneţi Dvs.

Anonim spunea...

Hahahaha, felicitari pentru articol si mai ales încheiere, am râs bine! Teribila poza :))

Anonim spunea...

PS în Argentina se pare ca tineretul are o expresie: "Tengo una remera del Che y no sé por qué"; "am un tricou cu Che, si nu stiu de ce". Rimeaza si în româna!

:))

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...