marți, 17 iunie 2008

Metoda Coue Zi-i adio burţii tale!
Poate ştiţi, poate nu ştiţi: metoda Coue este, simplist vorbind, un soi de autosugestie optimistă. Adică repet la nesfârşit: "Sunt Brad Pitt! Sunt Brad Pitt! Sunt Brad Pitt !" cu speranţa că mi se întâmplă ceva pozitiv în viaţa amoroasă! De obicei metoda oferă garantat doar dureri de cap suplimentare, ceea ce nu împiedică cohorte întregi de amatori s-o practice. Unii dintre cei mai noi fani sunt americanii, care găsesc cinci motive să savureze un preţ de 4 dolari pentru un galon de benzină. Să fie la ei acolo, că la noi galonul costă aproape cinci euro şi nimeni nu pare să fie deranjat. Ca mâine o să citim în presa românească, mare apărătoare a interesului public, cinci motive pentru care preţul litrului de benzină trebuie să se dubleze. Prietenii ştiu de ce!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Da, da' la noi e fabulo-spiritcare la ei lipseste , sâc !

Anonim spunea...

Râzi tu, Moshule, dar nu e râsul tău! Că fabulospiritul nu ne dă nouă carne, lapte, brânză, ouă!

Anonim spunea...

azi am alimentat si la noi la pompa litru de benzina de 95 este 1,609 €!
cînd ma gîndesc ca acum un an ma revoltam ca e 1,21€.
pe mine un remediu pentru durerile de spate m'ar interesa :)
ca'mi petrec viata cocosat în fata unui ecran de calculator. astazi cu mintea de acum , padurar m'as face . ( cît mai sunt paduri!)

Anonim spunea...

Ciupico, nu cobi! Că şi aşa am rămas şomer de la ziar! Iar la stat bani, canci! iar dacă afli un remediu pentru spate, anunţă-mă! Că de trei zile înjur de durere!
Pădurar în ziua de azi? Mai bine soldat american în Sadr City!

Anonim spunea...

Umberto Eco povestea ca atunci cînd nu'l citea nimeni împreuna cu niste prieteni deschisese un birou de vîndut idei. uimirea cea mare a fost ca, desi initiativa se vroia una la misto, au avut ceva clienti în domenii din cele mai neasteptate. si mai haios este ca ei aveau idei în foarte multe domenii. pîna la urma nu stiu cum s'a terminat povestea ( probabil ca au dat faliment) dar la ce lipsa de idei vad în jur....sau nu lipsa de idei e problema ci excesul de idioti.
cît despre spate, cu parere de rau dar nu stiu nimic. la mine e o problema destul de veche care ma apuca la ceva timp în ipostaze unele chiar amuzante. ( pentru ceilalti evident)sper sa'mi treaca în doua trei zile caci saptamîna viitoare am de condus 2500 de km. partea pozitiva e ca aveam o gramada de treaba iar acum am motiv sa lenevesc fara sa fac palpitatii ca sunt în criza de timp.

Anonim spunea...

Aştept un telefon de la tine când ajungi în Marea Ţiganiadă numită Bucureşti! Iar de lenevit putem lenevi şi fără pretext. Numai că un motiv plauzibil face bine la conştiinţă!

Anonim spunea...

mai ales daca esti liberal de stînga :))))))))).
despre telefon negresit.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...