duminică, 15 iunie 2008

Începutul sfârşitului pentru Traian Băsescu
Sorin Oprescu a câştigat alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei. Este un semn bun, anume că românii s-au trezit din hipnoză, şi au văzut, în sfârşit, că Traian Băsescu, cel care a creat un sistem ticăloşit, ce a drenat banii publici, este GOL! Şi politic, şi moral. Iar peste un an sper să asistăm la prăbuşirea casei Băsescu, pentru pune capăt a cinci ani de scandaluri.
Acum Sorin Oprescu ne este dator. Are datoria să nu ne înşele speranţele şi să facă ceea ce a promis: curăţenie generală în Primărie.
UPDATE: În 2005 şi un urangutan, dacă ieşea de mână cu Traian Băsescu, era ales primare, acum unde pune mâna el, se alege praful! După Bucureşti, şi la Iaşi favoritul lui Băsescu a luat-o în barbă! Să le fie de bine!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo lui! Arata ca bucurestenii s-au saturat de minciunile bordurizate. Calea spre schimbare in toata tara e deschisa.

Anonim spunea...

Succesuri portocalii pe linie.... Zeusul, "tiganca imputita", "gaozarii", "pasarica" incep sa-si arate efectele. Never bet the devill your head nea Traiane, indiferent de cati licurici iti stralucesc in bezna dormitorului...

Anonim spunea...

Daca iesea TB in 2005 de mana cu un urangutan, erau probleme mari in a-i deosebi. Nici acum nu-i usor.

Anonim spunea...

Sper ca Oprescu să facă treabă la primărie.
Nu am nimic împotrivă să renunţe la independenţa lui, atâta timp cât în jurul său s-ar forma o grupare de stânga, una serioasă, reală.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...