vineri, 20 iunie 2008

Reface Sorin Oprescu ADA?
La ceas de dimineaţă, mai matinal decât îşi amintesc şi prietenii şi duşmanii lui, care nu-i lipsesc, nici unii, nici ceilalţi, Sorin Oprescu a luat pe inventar biroul de Primar General. Prilej de discuţie între patru ochi cu Adriean Videanu. Ocazie cu care s-a văzut adevăratul scop al întâlnirii de acum două zile cu premierul Tăriceanu: obţinerea unui post de viceprimar pentru PNL! Peste capul lui Ludovic Orban, preşedintele organizaţiei municipale a PNL!
"În privinţa colaborării cu Consiliul General, eu i-am sugerat lui Videanu ideea că poate ar fi mai corect ca al doilea viceprimar să fie din zona liberală. Mă gândesc că aşa este mai mare legitimitatea faţă de ceea ce au votat cetăţenii."
Să înţelegem că Sorin Oprescu este porumbelul păcii, vestitorul refacerii Alianţei Dreptate şi Adevăr? Sau dorinţa de a-i trage o smetie lui Vanghelion, care saliva şi el pe lângă scaunul de viceprimar l-a făcut avocatul liberalilor şi al nevoilor lor specifice?
M-a amuzat teribil viteza cu care a reacţionat Videanu, care, după declaraţia lui Oprescu, opărit şi roşu la faţă ca un rac, a ieşit pe sticlă să ne asigure de trăinicia alianţei PD-L cu Ciobanul Luminii. Ce înseamnă dependenţa de fundul prezidenţial!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mi s-a parut şi mie ciudată sugestia lui Oprescu. I-a spus-o lui Videanu de parca ăla ar avea vreun cuvânt de spus în PD-L, cu atât mai mult în PNL.
Cred că a fost doar aşa, o chestie de "politeţe" faţă de liberali, venită de la Oprescu.
Nu m-ar mira daca Oprescu o să cotească un pic dreapta, spre liberali.

Anonim spunea...

Şi liberalii un pic la stânga, şi tot aşa! C'aşa'i jocul pe la noi!

Anonim spunea...

Şi uite aşa "o pune" Băsescu de un nou partid prezidenţial :)
Am eu un sentiment că Băse se va delimita mai repede decât credeam eu de PD-L.

Anonim spunea...

Alandra, cred că Traian Băsescu supraestimează nevoia unui partid puternic în campanie. El ar fi aventajat doar dacă PD-L ar fi la guvernare. Altminteri singurele lucruri pe care i le oferă partidul sunt banii, observatorii din secţiile de votare şi lipitorii de afişe. Iar cum nu se mai pune problema candidaţilor-locomotivă pentru partide, PNL, PSD, PC şi UDMR pot foarte uşor prezenta un candidat comun.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...