joi, 17 iulie 2008

Jurnal de şantier Ziua a patra
Azi s-a lucrat ceva mai alert, şi rezultatele se văd. Dar tot de la nouă la cinci după amiază, deşi unii muncitori au venit ceva mai devreme. În schimb, fără cel mai mic avertisment, ne-au lăsat fără apă! Şi abia acum vedem avantajele RFG! Nu vă gândiţi la prostii! E vorba de Refugiul din Fundul Grădinii! Aste e, nu le poţi avea pe toate. De data asta, nu suntem în RFG, ci în România! Aici dispreţul instituţiilor publice şi al furnizorilor de servicii faţă de cetăţean este brand de ţară. Ce-i costa pe dobitoci să pună un anunţ: fraţilor, se opreşte apa între şi între. Faceţi provizii, măcar pentru WC! Dar aşa, să rămâi cu rahatu'n budă şi cu mormanul de farfurii murdare în chiuvetă pentru că un Dorel închide robinetul sau înţeapă conducta, e tot ce poate fi mai rău în "civilizaţia urbană bucureşteană"! Iar pe cei de la Apa Nova îi doare fix în cur! Încercaţi să-i prindeţi la telefon!
La noi e iadul socialist! Când sunt lemne, nu e smoală! Când e smoală nu sunt lemne! Şi când sunt şi lemne, şi smoală, dracii sunt ocupaţi: au şedinţă de sindicat!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...