luni, 22 septembrie 2008

Delicateţea crocodilului
Trompeta Cotrocenilor, HotNews, anunţă că Traian Băsescu l-a suspendat pe Paul Păcuraru, ministrul liberal al Muncii. Ştirea este semnată, cu o satisfacţie nedisimulată, de cine altul decât de Dan Tapalagă. Care ne mai spune că, într-un acces de delicateţe, Traian Băsescu, deşi a semnat decretul azi, va face anunţul abia mâine, pentru a nu le strica liberalilor sărbătoarea lansării candidaţilor. Delicateţea crocodilului, înainte de a-şi păpa prada!
Cât de pupincurist să fii să crezi că Traian Băsescu face astfel de gesturi "delicate"! Mai degrabă Băsescu n-a vrut ca "răpirea din Sudan" să-i canibalizeze mediatic "capodopera". Şi cât de Tăriceanu să fii să menajezi slugile lui Băsescu şi să-i înjuri pe pesedişti, fără de care n-ai fi guvernat şi n-ai fi făcut un ban grămadă!
Oricum ar fi, gestul lui Băsescu este unul gratuit şi lipsit de orice semnificaţie politică. Guvernul oricum nu mai are decât vreo două luni de guvernare, se fac deja bagajele. De doi ani, de când se tot vorbeşte de "cazul" Păcuraru, nimeni nu mai tresare la auzul lui. Dacă el crede că mai impresionează pe cineva cu tâmpenii de genul ăsta, îşi face iluzii. Şi vorba cuiva: când o să cerceteze DNA traficul de influenţă făcut de tăticu pe lângă Luxten, pentru fetiţa lui cu succesuri multe? Sau e mai degrabă luare de mită şi spălare de bani? Dar ce, ţuluşul e prost să se bage unde nu-i fierbe încă oala?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...