duminică, 21 septembrie 2008

Emo, acum într-o nouă prezentare!

Un viitor premier Emo

Văd că acum şi institutele de sondare a opiniei publice au dat în damblaua Emo. Păi mai emo decât sondajul dat publicităţii astăzi de INSOMAR greu de imaginat! Că 58% dintre români sunt satisfăcuţi(definiţi "satisfacţia" în cazul ăsta!) de activitatea lui Traian Băsescu(definiţi şi "activitatea!) s-o creadă ei, sondorii! Că 39% dintre dintre români se topesc după "farmecul" scrîşnit şi după budigăii lui Stolojan, aşişderea!

Cine-i atât de tâmpit să ia de bune faptul că istericalele lui Boc au urcat intenţiile de vot ale PD-l până la 39%, că, după ce a strâns cu uşa Guvernul să mărescă pensiile şi s-o facă în avans, lucru recunoscut de 32% dintre respondenţi, PSD scade la 25%?

Oricât aş vrea să aplic principiul prezumţiei de nevinovăţie în cazul unor institute de cercetare a opiniei publice, măgării de genul ăsta nu mă lasă. Şi mai e ceva: tare mă tem că în momentul în care vor vedea "oferta" partidelor, cetăţenii vor da fuga să se înscrie în mişcarea "Vot Canci!" Apropo, cine dracu crede că vor veni la vot 68% dintre cei cu drept de vot, cum zice INSOMAR?

Ne aşteaptă o campanie mizerabilă, în care mai toate proiectele se vor pierde într-o mare de injurii, populism, manipulări de presă, acuze cretine, replici şi contrareplici, întâmplări bizare şi, de ce nu, suprema scenă emo: Traian Băsescu dând apă la şoareci pe umărul fostului viitor premier, dragă Stolo, pe care o să-l apuce dorul de Alpii Elveţiei fix la timp pentru a-i impresiona pe alegătorii emo, în speranţa că se vor înghesui la urne, spre gloria Iubitului Conducător!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...