luni, 13 octombrie 2008

Libertatea de a trage cu puşca
"Cotidianul" a introdus nu de mult un sistem draconic de moderare a comentariilor, care a redus foarte mult din numărul lor. Dacă citeşti modul de folosire, te podideşre plânsul. Câtă morală, câtă deontologie! Ia vedeţi: "Întrucât dorim ca site-ul cotidianul.ro să rămână un spaţiu al al discuţiilor civilizate, îi invităm pe cei care postează comentarii la articole să respecte următoarele reguli: 1. Să folosească un limbaj civilizat, să evite aprecierile xenofobe, antisemite sau rasiste 2. Să se refere doar la articolul la care postează 3. Să se abţină de la atacuri off topic la adresa autorilor ."
E drept, nu este meţionată nicăieri printre condiţii abţinerea de la incitarea la asasinarea unor lideri politici. Asta explică de ce au fost aprobate comentariile la acest articol:
"totolino 13-Oct-2008 15:21 LUNETISTUL - rezolvarea problemelor daca as fi eu un bogat al acestei tari...si as avea si constiinta, dorinta de dreptate...as angaja cu norma intreaga (neaparat)...un LUNETIST...sau mai multi...!!!si ar avea ceva de lucru...si s-ar scuti si multi din banii aruncati in vant...pe procese/anchete/etc...care stim cu totii cum se termina...:(dar asta nu se intampla pentru ca...cine a vazut roman cu multi bani si constiinta, dorinta de dreptate etc...?!? "
msftnotok 13-Oct-2008 17:53 Bingo! @totlinoIntr-adevar, se pare ca asta e cam singura solutie pentru jigodiile astea. La mai multe boabe de 7.62 bine plasate."
Asta e presa română: o cloacă!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...