sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Andreea Pora, zâna anticorupţiei
Hotărât lucru, sunt un prost! Pentru că dacă eram deştept, nu m-aş mai fi mirat să aflu că Andreea Pora, dată afară de la HotNews cu şuturi în cur, acuzată de plagiat, se ocupă acum de gestionarea portalului anticorupţie romaniacurată.ro! Este chiar firesc să fie aşa! Este în logica: "păcătoşii noştri sunt buni, păcătoşii voştri sunt răi!", la capitolul păcătoşi intrând tot ce vreţi voi: securişti, comunişti, turnători, plagiatori, corupţi, mă rog, lista păcatelor e luuuungă!
Tupeul acestor indivizi te lasă cu gura căscată! Pe ei nu-i atinge nimic! Carol Sebastian lucrează la secţia de propagandă şi defăimare a PD-L, Sorin Antohi ţine conferinţe pe banii ICR, şi exemplele pot continua. Ei sunt de dreapta, şi câtă vreme e nevoie de mercenari ai condeiului pentru a lupta împotriva stângii, vor avea o pâine albă de mâncat!
Problema este alta: aceşti indivizi, corupţi şi ei, dau lecţii de pe soclul statuii de erou moral. O fac cu neruşinare, cu aroganţă, cu impertinenţă şi dispreţ. Şi nimeni nu-i poate da jos de acolo. Pentru că un sistem ticăloşit le-a lipit pe frunte eticheta de "director de conştiinţe". În jurul lor s-a întreţinut şi se întreţine un soi de mistică a exemplarităţii, care-i împiedică pe cei mai mulţi să vadă cât de goi sunt, moral vorbind.
Să ne şi să le fie de bine! Nouă că acceptăm această mascaradă fără să scoatem un cuvânt, lor că ştiu să profite şi să ia banul fraierilor care-i cred.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...