vineri, 21 noiembrie 2008

Ce naşte din utecişti...
Ştiu, e un clişeu, dar şi aşa, dacă prostia ar durea, Ioan T. Morar s-ar zvârcoli în chinuri, asta în ipoteza fericită că n-ar fi dat colţul! Ultima tâmpenie : acuza de plagiat la adresa lui Mircea Badea!
Povestea sună cam aşa(o puteţi citi voi aici): într-o carte, apărută în traducere în 1973, a unui umorist maghiar, apare fraza: " În afară de faptul că sunt unguri, nu se ocupă cu nimic, pentru că asta le absoarbe tot timpul." Iar Ioan T. Morar îl acuză pe Mircea Badea de plagiat, pentru că fraza de încheiere a emisiunii sale, devenită şi marcă înregistrată, sună aşa : "Trăim în România, şi asta ne ocupă tot timpul!" Dar plagiatul a fost mediat de sora sa, zice el: "Ce plagiat mai clar vreţi? Este o idee furată cu tupeu de la sora sa, care a ciupit-o de la Orkeny Istvan."
De fapt, avem în faţă o calomnie. Nu ştiu cine este sora lui Mircea Badea, şi nici cu ce anume se ocupă. Dar înţeleg că e mai mică decât el. La data apariţiei cărţii, M.B. nici măcar pe ţeavă nu era, lucru care urma să se întâmple peste vreun an! I.T. Morar nu are nici cea mai mică dovadă că vreunul dintre ei a citit cartea cu pricina. Şi apoi, dobitocul n-a auzit de poligeneza formelor culturale? Sau, ca să înţeleagă boul, ce, numai un câine e scurt de coadă?
De fapt, tâmpenia asta e pretext pentru ca armata de giboni care-l pupă în cur pe ITMorar pe blog să se dezlănţuie împotriva lui MB şi să-l înjure ca la uşa cortului. Asta e: a născut UTC ul o specie de amoralitate care acum a ajuns la maturitate! Şi se vede!

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Cat de penibili sunt gibonii cand nu au subiecte reale de care sa se agate.

Anonim spunea...

Parerea mea e ca n-ar trebui popularizati porcii astia mistretzoutecisti deghizati in vanatori de munte. Comm APROBAT de oratania respectiva (pe blogul lui comm trebuie aprobate ) :
" AA Says:

November 22nd, 2008 at 2:14 am
Mr. Morar, antenele lu porcu felix si asociatii vor fi executate la figurat (daca legea va incepe sa puna pasi) sau la propriu (exista oameni nervosi si pregatiti sa-i execute pentru patrie) "

Asta e nea "Biju".Pt conformitate am screenshot fiindca "viteazul il va sterge.

Lilick Auftakt spunea...

@MosCalifar

Si eu am citit, culmea, si am remarcat acelasi comentariu fascist. Evident ca securistul nu a sters. Ca interesul lui era sa ramana. Daca nu cumva chiar el l-a si scris. Ah, nu le mai ies odata dosarele astora.

madalina ionescu spunea...

corecta remarca si bun comentariul, merci! am vazut atacul impotriva lui badea si m-a scarbit, nici n-am vrut sa-i comentez pe blog lui ITM.

e ca si cum daca un personaj se intreaba in fata oglinzii "hmm, cu ce sa ma imbrac, afara o fi frig sau n-o fi frig ?"- scenaristul face plagiat la WS? :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...