marți, 18 noiembrie 2008

Lecţia de economie
O şezătoare electorală pe Eol Tv, cu "animatorii" mei "preferaţi", Prelipceanu şi Laura Chiriac, un cuplu mai comic decât Stan şi Bran. Printre participanţi, Sever Voinescu şi Robert Sorin Negoiţă. Amândoi avocaţi, amândoi ploieşteni. Asta e asemănarea. Deosebirea e de avere. Fraţii Negoiţă sunt în Top 300, cu peste 400 de milioane de euro, Voinescu e în...plop! Şi de acolo sus, din plop, dă lecţii de economie unui superbogat! Nu-i aşa că e mişto ţara în care trăim, şi în care fiecare e expert în ceea ce se pricepe mai puţin?
Oricum, Sever Voinescu este un jalnic papagal, care nu ştie decât un lucru: "E jale, vin bolşevicii!" Şi când te gândeşti că tembelul a fost secretar general al MAE. Nu pentru merite, ci pentru că i-a dus servieta lui Pleşu. Vă mai amintiţi ce nu-i plăcea lui Pleşu la MAE? Că nu ştiu să facă ouă Benedict la bufet!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut ca Sever Voinescu declara in autobiografie, referindu-se la data nasteri sale, "cel mai important eveniment din viaţa mea atunci s-a petrecut: m-am născut."
Deci tipul isi recunoaste si declara nesilit de nimeni ratarea. Cand dupa 31 de ani de viata nasterea continua sa ramana cel mai important eveniment al vietii, este foarte clar ca este marcat de zadarnicia vietii sale, de ratarea indubitabila. Toata zarva pe care o provoaca in jurul sau are un singur scop, sa-i ascunda frustrarea.

Anonim spunea...

"Cine nu stie, invata pe altii cum sa faca. Cine nu stie nici macar sa-i invete pe altii, candideaza"
Parafraza la legea lui Mencken.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...