luni, 10 noiembrie 2008

Micul marii mizerii morale
Doi cretini de la Eol Tv duc cinismul dincolo de orice limite: unul este Prelipceanu, altul o individă care nu-şi merită numele de om! Un fapt divers, care se termină tragic, este transformat în prilej de băşcălie şi chiar de jubilaţie pentru curva aia ordinară. Pe scurt, ce ne spun ei: după un miting electoral al PSD, undeva(deşi în ştirea de pe site NU se precizează numele partidului care a organizat mitingul!), cineva s-a înecat cu un mic. Şi a murit.
De aici o întreagă băşcălie: că e răzbunarea micului, care nu mai vrea să fie folosit drept argument electoral, c'o fi, c'o păţi. Iar jubilaţia se vedea că vine din faptul că a murit un pesedist.
Poate că omul nu era pesedist. Poate că era o victimă a jegului numit Sorin Ovidiu Vântu, care a ajuns muritor de foame, după ce a pierdut tot ce a avut la FNI, şi pentru care micul ăla primit gratis făcea diferenţa dintre viaţă şi moarte. La asta nu s-au gândit cei doi cretini, pentru care moartea a ajuns nu doar un fapt banal, care nu mai impresionează pe nimeni, ci şi prilej de glume?
Cum ar primi cei doi "glumeţi" vestea că rudele celui mort s-au exprimat în sensul că s-ar bucura să le mănânce pomana? Ar mai râde, ca pizda'n târg, de moartea unui om, chiar înecat cu un mic?

4 comentarii:

Anonim spunea...

E trist sa vezi atita cretinism. As fi fost tentat sa spun ca peste tot sunt timpiti, dar la noi mama lor e tot timpul gravida. Toata atmosfera asta de mahala duhneste urit. Iar porcariile care le deverseaza 'elita' asta soioasa in media cu polonicul nu face decit sa insiste asupra unui 'univers' romanesc ce stagneaza intr-un primitivism grotesc.

Anonim spunea...

Titlul spune totul. Mizeria pe care o traim este cauzata de mizeria ce emana din interiorul acestor indivizi, si a celor de teapa lor.
Si sunt multi...

Alandra

Anonim spunea...

Costele, draga, iata o postare care nu-mi place!
evident pe fond ai dreptate, dar nu cred ca trebuie sa cadem in capcana vulgaritatii. coborand limbajul la nivelul lor intelectual, tu si noi care iti accesam blogul de cateva ori pe zi, cu ce ne mai deosebim de ei?

Anonim spunea...

Ce poate fi mai vulgar decât jubilaţia în faţa morţii?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...