miercuri, 3 decembrie 2008

Morar recunoaşte că DNA e poliţie politică!
Subtil ca un elefant în magazinul cu porţelanuri, Traian Băsescu! Ca să-şi vadă visul cu ochii, i-a dat drumul din lesă lui Morar, de care cam uitasem în ultime vreme. Nu-i nimic, de acum încolo, cel puţin până se va forma guvernul, o să ni se aplece de atâta DNA.
Numai că, luat de val, şi doritor să-i dea o copită lui Adrian Năstase(de ce cred eu că Morar o cam ia personal în cazul lui Năstase?) declară la Realitatea FM(unde altundeva?) că: "Acel dosar prevede şi are în analiză infractiuni ordinare, infractiuni de drept comun, nu au nimic cu infractiunile să le spunem generic politice".
Pardon! Există în Codul Penal românesc infracţiuni numite generic "politice"? Un act ratat care spune multe despre felul în care vede Morar rolul DNA: un instrument al luptei politice, care anchetează după criterii de oportunitate politică, la ordin politic.
E o recunoaştere directă a unui adevăr pe care numai cine nu vroia nu-l vedea. Rămâne de văzut dacă vrem sau nu să acceptăm o situaţie aflată în flagrantă contradicţie cu statul de drept. Dar cui îi pasă de statul de drept în ţara asta de manelişti?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Păi la ce ne putem aştepta de la un incompetent? Scoate numai porumbei. Trei cuvinte, cinci prostii.
"Inspiratul anului" e Morar (ce-o fi şi asta!?)- aşa a zis UE ieri. Mai are mult de învaţat si UE asta...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...