duminică, 18 ianuarie 2009

Guvernul cu mai multe limbi
Dacă e adevărat ce scriu cei de la "Cotidianul", guvernul condus de Traian Boc va avea nu unul, ci mai mulţi purtători de cuvânt. Este o premieră în România. Înţeleg că vor fi specializaţi, Ionuţ Popescu fiind cel care dă veştile economice. Deşi tot acolo scrie că unii vor fi de la PSD, unii de la PD-l. Ceea ce mă duce cu gândul că fiecare dintre cele două guverne(că sunt două guverne, unul al PSD şi unul al PD-L) va avea purtătorul său de cuvânt, plus unul al lui Boc. Iar Boc este purtătorul de cuvânt al lui Băsescu, deci Ionuţ Popescu este purtătorul de cuvânt al Cotrocenilor, ceea ce-i va produce oarecari satisfacţii lui Ciutacu. Că tot nu se înţelege el cu Turcan, purtătorul de tăcere al şefului statului. Vedeţi ce simplu se crează locuri de muncă în vremuri de criză?
Numai să nu comunice şi ăştia cum comunică ministrul sănătăţii, care bate câmpii cu graţie, de nu-l înţelege mai nimeni. Screening? Ai, nu vorbi! Formula Oumo? Nu mă zăpăci! Are dreptate Adi Hădean să vorbească despre asta, publicând alături şi o reţetă de ciorbă cu zeamă de varză. E bine să ştii mereu cu ce anume să-ţi oblojeşti greţa.

2 comentarii:

hadean spunea...

mulţam. mergea o ciorbă de potroace, că suntem ca-n mahmureală (cel puţin eu), dar să zicem că ne scoate puţin şi zama de moare.

Ionuţ Jifcu spunea...

Cat de King Julien e Basescu si cat de Maurice e Boc?
http://zhifku.blogspot.com/2009/01/ct-de-king-julien-e-bsescu-si-ct-de.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...