duminică, 1 februarie 2009

Fotbalul tâmpeşte!
Hamburgăria a uitat dracului de criză şi a intrat în trepidaţie: astăzi se joacă finala Super Bowl, care înţeleg că e un soi orgasm al campionatului de fotbal american. Fotbalul american nu prea înţeleg eu ce e, dar pentru cele ce urmează devine un amănunt fără importanţă.
Deci, în seara asta unul din trei americani se aşează cu căţel, cu purcel, cu munţi de sticle de bere, pop corn, hamburgări şi alte alimente la fel de sănătoase, în faţa televizorului, pentru a băga finala Super Bowl în istoria celor mai mari audienţe ale programelor de televiziune.
Cum este terenul de predilecţie al tuturor exceselor, demenţa Super Bowl nu putea să-i ocolească pe jucători. Iar unul dintre ei, Darnell Dockett, de la Arizona Cardinals şi-a zis că cel mai potrivit antrenament pentru meciul final e o şedinţă de tatuaj, de zece ore. Aveţi mai jos rezultatul acestei nebunii.
Acum, fiecare e liber să facă ce vrea cu propriul lui trup. Dar cât de tâmpit să fii, şi cât de lipsit de gust, să-ţi baţi joc de el cu astfel de oribilităţi? Cum se vede, american sau european, fotbalul tâmpeşte!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Exista un stiudiu pe tema asta: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=14100.
Cu alte cuvinte este vorba de patologie nu este ceva datorat mediului sau invatarii.

In plus noi suntem beneficiarii "show-ului" asa ca nu numai acceptam dar si platim "gras" toata afacerea asta.
Luptele de gladiatori antice macar erau oneste in privinta rezultatului ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...