luni, 2 februarie 2009

PSD pe tobogan
Guvernarea alături de Traian Băsescu se dovedeşte un dezastru pentru PSD. Avem demisia lui Liviu Dragnea , după cea a lui Gabriel Oprea, acum determinată, mai mult ca sigur de tâmpeniile celor doi papagali care cică vor gestiona criza economică şi vor face Bugetul României. Ce om sănătos la bibilică ar accepta scăderea veniturilor poliţiştilor, într-un moment în care creşte violenţa socială?
Nu văd de ce trebuie să plătească un întreg partid pentru vanitatea liderului lui, sau a câtorva oportunişti, care au impus o alianţă contra naturii şi intereselor PSD. Avem în faţă spectrul unei grave instabilităţi politice. Care va accentua efectele crizei economice, şi preţul îl plătim noi toţi.

3 comentarii:

N. Raducanu spunea...

Ce parere aveti de cele scrise in raportul lui Ad. Severin
de ieri, prezentat la Institutul Ovidiu Sincai cu titlul "Victoria Neo-cezarismului. Patria in pericol". In el se emite o idee neasteptata din partea unui fruntas PSD. Se spune ca partidele politice s-au epuizat, si-au consumat rolul istoric. In aceste conditii se preconizeaza "formarea unei miscari populare dezideologizate", care sa se opuna anarhiei si dictaturii, "urmand ca apoi, din interiorul ei sa apara noi partide sau forte necesare reabilitarii partidelor vechi".

Ela Roseni spunea...

Anarhia nu e totuna cu dictatura! Este chiar opusul ei! Depinde de cine este iniatiata si ce tinte are.

Un stat care se implica unde nu trebuie si nu se implica unde trebuie nu merita altceva decat o anarhie!

E adevarat ca anarhia aduce multe deservicii din punct de vedere al imaginii si stabilitatii insa anarhia este determinata de o foarte proasta conducere. Pentru aparitia ei nu este de vina cetateanul.

Dupa cum spuneam alta data: nu ma astept la aharhie in tara pentru ca nu avem sange pentru asa ceva!

Anonim spunea...

Presimt o ceartă, Constantin. Şi un divorţ care va veni mai repede de toamnă.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...