duminică, 8 martie 2009

Cu creionul pe hârtie...
România este campioană mondială la disciplina "construcţii de autostrăzi pe hârtie". De aproape două decenii, cu excepţia lui Traian Băsescu, care a decretat că România nu are nevoie de autostrăzi, n-a fost ministru al Transporturilor lăsat sau luat de Dumnezeu care să nu fi făcut tone de proiecte de autostrăzi! Acum şi Radu Berceanu, trecut, prezent şi viitor jupân al domeniului, mai pune de-un joc de-a proiectarea de autostrăzi.
Băi, mai daţi-le în pizda mă-sii de planuri măreţe, că ne-am săturat de gargara voastră! Puneţi dracului mâna şi construiţi ceva! Dacă nu puteţi, lăsaţi-i pe alţii care pot! Că nu e cine ştie ce mare filosofie! Nu trimitem oameni pe Marte! Săpăm, compactăm, nivelăm, asfaltăm, mai construim un tunel, un viaduct. În principiu omenirea face asta de vreo două-trei mii de ani. Şi nici de absenţa parandărătului nu poate fi vorba. Deci, care-i problema? De ce nu se poate construi mai nimic în ţara asta, nici atunci când sunt bani, şi ciubuc pentru politicieni, şi foame în gâtul pălmaşilor?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Asa este. Numai proiectele au ramas din soselele si autostrazile noastre.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...