marți, 21 aprilie 2009

Mişcarea Pentru o Presă Liberă de Gigi Becali
Nu mai pot! M-am săturat! Gigi Becali la sosirea la Poliţie, transmisie în direct. Gigi Becali, la ieşirea de la Poliţie, transmisie în direct. Declaraţii incoerente, paranoia cât cuprinde, jurnalişti fie abulici, fie stupizi, fie ambele. Subiecte întrerupte pentru râgâielile unui nebun! Cât de mare este disperarea televiziunilor să facă rating, dacă umblă cu carul de reportaj după un analfabet care a dat în mania grandorii?
Înfiinţez "Mişcarea Pentru o Presă Liberă de Gigi Becali" şi vă invit să boicotăm televiziunile şi jurnalele care îl promovează pe nebunul din Pipera. Ar fi un gest de necesară curăţire a spaţiului public, care a ajuns o adevărată groapă de gunoi a mahalalei politice! Gata, ajunge, nu se mai poate continua aşa!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Cred ca tu care il injuri pe Becali esti nebun. Ce ti-a facut omul asta ca sa injuri?!

geomarz spunea...

Anonimule
Dacă nu vezi că "omul ăsta" nici măcar nu merită numele de "om" şi merită cîte o bleandă peste ochi de îndată ce deschide gura, îmi pare rău pentru domniia ta.

Lilick Auftakt spunea...

Veste poasta: va fi invitat azi si la Firea si la Gadea!

tony spunea...

Comisia E. a aprobat azi imprumutul de 5 miliarde.Ma uit la conditii si vad ca accepta deficit de 5,1%.FMI-ul parca cerea 4,6%..Nu era vorba ca actioneaza impreuna? Sau gresesc?

Constantin Gheorghe spunea...

Împreună, da' separat!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...