sâmbătă, 4 aprilie 2009

Porc peste porc, şi la mijloc porc!
Adi Hădean este ardelean. Şi un individ sadic. Care ne chinuie zilnic cu reţete, ce ne fac pe noi, pofticioşii, să bălim pe lângă poze. Aşa că, atunci când am găsit asta în "The New York Times", la el m-am gândit, şi la faptul că, pentru orice ardelean, cel mai bun peşte tot porcul rămâne. Ce zici Adi, încerci bomba asta cu porcării?

9 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Mmmm! Mîncarea asta se cheamă "bomba cu colesterol", nu? :)

Constantin Gheorghe spunea...

Evident! Şi explică multe!

hadean spunea...

asta trebuie făcută! imediat după ce mă fac bine. nu că acum n-aş fi dar tocmai am devorat doza de colesterol care ar băga în groapă un elefant (vezi la mine) :-). mulţam pentru idee:-)

Constantin Gheorghe spunea...

Adi, am văzut dezmăţul la tine pe blog. Oricum, pălinca a mai tăiat din grăsime, dar amândouă îi fac viaţa grea ficatului. Sper că tu şi ficatul tău sunteţi în relaţii prieteneşti. Că dacă nu o să faci o reţetă cu brânză de veci cu regrete, nu bomba asta cu colesterol. În rest, o primăvară plină de miresme! Apropo, când ceva cu ştevie?

hadean spunea...

ştevie coming soon across www :-)). şi să ştii că mă înţeleg bine cu ficatu-mi. beau puţin şi rar, mănânc multe crudităţi (şi nu mă refer la biftec tartar) şi excesele pe care le-ai văzut la mine sunt tot mai rare:-)

Constantin Gheorghe spunea...

Aştept ştevia! E o verzitură care-mi place, mai mult decât spanacul. Şi e bine să fii prieten cu ficatul tău! Te scapă de o groază de dimineţi penibile...

geomarz spunea...

Reţeta merită încercată cu prima ocazie...
Să vedem ce iese...

Lucia Verona spunea...

Poftiţi la mine pe blog, v-am făcut o mîncare cu ştevie :)

Anonim spunea...

A făcut Adi replica după reţeta asta şi arată demenţial. Mulţumim de idee!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...