duminică, 17 mai 2009

Băsescu e'n toate!
Deşi se jură că-l doare în cur de candidatura sa, el sacrificându-se pentru binele poporului, aflat cu şuriul crizei la jugulară, Mare Cârmaci se află într-o îndrăcită campanie electorală. Cu hăulituri, clop, ilic, băi de mulţime şi strângând tandru la piept o glajă cu horincă. Dar şi cu rapoarte austrice scăpate în presa mogului Vântos. Ai cărui ciraci analizează nimicul în bătătura Cotrocenilor, cu Tatulici, creieri mici, pe post de moderator. Care îl va pupa în cur, în direct şi la oră de maximă audienţă, pe Iubitul Conducător. Că doar le are pe astea cu pupatul!
Totul este de un ridicol perfect. Acum ne-am pricopsit cu DOUĂ scandaluri externe. Unul cu Austria, care este foarte băşicată de faptul că rapoarte ale diplomaţiei austriece, procurate nu se ştie cum(duşmanul ascultă?!) sunt folosite în lupta politică internă. Celălalt cu Rusia, pentru că, pe lângă că scandalul cu Floricel pe post de agentul 007, care a dus la expulzarea pe şest a trei diplomaţi ruşi, este şi scandalul Nabucco. Citez: "Băsescu a avut o conversaţie foarte insistentă cu preşedintele CE Jose Manuel Barroso, în care a acuzat Comisia că nu a făcut destule presiuni pentru ca Nabucco să fie construită rapid. A vorbit şi cu premierul turc Recep Tayyip Erdogan şi i-a cerut să nu lege proiectul Nabucco de chestiunea aderării la UE şi deschiderea capitolelor de negociere", se arată în document, potrivit declaraţiilor preşedintelui.Cota de piaţă a Gazprom în Europa - 25% - este prea mare." Şi nici cu Bruxellesul nu mai suntem prieteni, dacă am fost vreodată.
Partea comică a Raportului e aceea cu Boc pe post de rezervă pentru alegerile oprezidenţiale din toamnă. Ce dracu', ne crede proşti? Imunitatea nu se obţine prin intermediari, nici când intermediarul este Piticul tău de Grădină Preferat. Or, dacă e cineva care are disperată nevoie de imunitate în România, acela este Traian Băsescu. Restul e demagogie şi praf în ochii proştilor.
Ţine-o tot aşa, Băse! Şi pune-i pe băieţi să exerseze mai des decolarea şi aterizarea din curtea Cotrocenilor!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Elicopterul e performant are 800 km autonomie de zbor, asa ca nu risca vreo aterizare la Targoviste.
Acum, depinde pe ce "victoras" lasa sa "aiba grija de copii":))
R.Lungu

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...