vineri, 29 mai 2009

Berea tâmpeşte!
Un nene, Freddy Heineken, proprietarul imperiului olandez al berii cu acelaşi nume, s-a trezit el într-o dimineaţă că pofteşte o hartă a Europei şi un creion. Şi după modelul inaugurat de Stalin, s-a apucat să decupeze statele europene, cu creionul pe hârtie, după principiul "small is beautiful". Ce-a ieşit, găsiţi aici, cu lista noilor state, cu tot. De ce a pus capitala Moldovei la Bacău, numai el ştie! Şi e greu să fie întrebat, pentru că a dat colţul în 2002.
Drept este că omul nostru a propus şi îmbutelierea berii în sticle dreptunghiulare, pentru a fi reciclate drept cărămizi, în construcţii. Parcă începe să se explice: berea tâmpeşte!
PS: harta asta o să-i facă plăcere lui Mordechai, că el gustă toate ciudăţeniile astea.

Un comentariu:

Florian spunea...

Se vede din titlu cã tipul se credea rudã cu Richard al III-lea. Inainte de a da coltul, cred cã era vecin de salon cu Cavalerii Mesei Rotunde.
Eu zic sã nu-l contrazicem cu Bacãul, poate se-ntoarce de pe unde el acum si ne trânteste usile noaptea, când suntem singuri pe la casele noastre.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...