miercuri, 20 mai 2009

Pică sistemul GPS?
Mai ţineţi minte scenele alea haioase cu tot felul de tăntălăi care ajung cu maşina prin bălării sau prin sufrageria nefericiţilor care au casa pe marginea şoselei, pentru că execută fără să gândească indicaţiile sistemelor de navigaţie GPS? Ei bine, dacă ce spun băieţii ăştia aici, şi cel mai grav scenariu se confirmă, undeva în 2010 ne vom distra tare mult si frumos cu sistemele GPS. Care ne vor duce oriunde, chiar şi în Iad, numai la destinaţie, nu.
Sigur, toată povestea asta este doar teoretică. Acum. Cum dependenţa noastră de tehnologie a ajuns o belea, să te ţii victime colaterale de pe urma "armelor inteligente" dacă pică sistemul. Dar măcar aşa americanii vor avea o scuză credibilă pentru "bavuri". Tot răul spre mai bine?

Un comentariu:

Vecina De Blog spunea...

Gps sucks. daca te duce la destinatie, oricum foloseste drumul mai lung. oare cum se descurcau oamenii inaintea noastra doar cu harti si indicatoare? extraordinar, e posibil chiar sa te dai jos din masina si sa intrebi.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...