marți, 9 iunie 2009

Arma anti Băsescu?

Prieteni, Perfidul Albion este o biată mâţă chioară pe lângă Unchiul Sam, în materie de perfidie. Dacă nu v-aţi convins, puneţi mâna şi cercetaţi bibliografie suplimentară. Ştiu, e Turcescu, dar asta e! Tovarăşu' gradu' n-o fi avut altu' mai bun să arunce bomba.
Deci ce aflăm noi de la Turcescu, de fapt nu de la el, ci de la sursele sale, trei la număr, ca la carte: că Nicolaiciuc, ăla de dădu o gaură de vreo 34 de milioane de euro CFR(asta dacă dăm crezare DNA, deşi experţii ţuluşilor tocmai l-au scos Erou al Muncii Capitaliste pe Iubitul Conducător în dosarul "Flota") a fost identificat în SUA. Şi că americanii nu se pot despărţi de el de vreun an, de când patria mumă a făcut demersurile de extrădare. Dacă le-a făcut...
Sigur că Turcescu trebuia să-i dea o copită lui Năstase. Aşa e el, prost! Dialogul ăla reprodus de el e în avantajul lui Năstase. Pentru că AN i-a dat un şut în cur lui Nicolaiciuc. Pe meritate! Şi nu-l lega Morar de Nicolaiciuc pe Năstase, dacă putea? Nu v-am spus că Turcescu'i prost?
Întrebarea este: dacă-l extrădează americanii, împotriva cui vor să-l folosească? Împotriva lui Năstase? N-au de ce. Năstase nu candidează. Împotriva lui Geoană? Exclus, pentru că între Nicolaiciuc şi Geoană chiar nu există legături. Crin Antonescu şi Radu Duda ies din start din discuţie. Rămâne Băsescu, cel care l-a numit şi care l-a lăsat moştenire PSD.
Şi atunci avem răspunsul la întrebarea: cine trage de timp în procesul de extrădare? Evident, partea română. La ordinul lui Băsescu. Părerea mea! Să traduci mormanul ăla de dosar al lui Nicolaiciuc îşi ia ceva timp.
Credeaţi că vă veţi plictisi vara asta? NICIO ŞANSĂ!
PS: Hrebenciuc, la "Sinteza Zilei" explică misterul comisarului pentru copiatoare. Barroso oferise României Transporturile, pentru Frunză Verde. Băsescu l-a vrut la Apărare, în România, nu la Bruxelles. Barroso s-a supărat şi ne-a "recompensat". Acum, Europa i-ar putea fi recunoscătoare Dibaciului Cârmaci: dracu' ştie ce se întâmpla cu un cirac al lui la Transporturi?
Că veni vorba de Hrebenciuc. Nu vi se pare c-a devenit tot mai vizibil şi mai guraliv în ultima vreme? Şi la ce memorie are omul nostru, punem de-o Iliadă!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...