Aveţi mai sus o schemă a formării preţului la carnea de vită, din momentul cumpărării vacii în viu de la crescători, până în farfuria consumatorului. În Franţa, nu la noi, pentru că la noi vacile mor fie de bătrâneţe, fie nu le mai creşte lumea. Merită să citiţi şi comentariile care însoţesc articolul.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.
Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...
-
Cum e să fii Sarah Palin Dacă nu se încarcă, încercaţi aici . Merită!
-
Cele mai frumoase biblioteci Biblioteca Abaţiei Waldassen, Bavaria, Germania. Biblioteca Mânăstirii Wiblingen, Germania Bibl...
-
Poliţist, adj. Felicitări lui Corneliu Porumboiu pentru premiul obţinut la Festivalul de Film de la Cannes. Nu sunt însă foarte sigur că ...
Un comentariu:
Wow! Une belle trouvaille.
Trimiteți un comentariu