vineri, 17 iulie 2009

Alt pupincurist cu sinecură

Sorin Ioniţă e un alt corifeu al "societăţii civile" care trece de partea "duşmanului" şi face saltul de la piaţă la stat. Mulţumit de serviciile sale asidue şi loiale, de limba catifelată cu care l-a lins în cur şi de modul virulent şi violent în care i-a atacat duşmanii, Traian Băsescu l-a numit în conducerea ICR. Băiatul ăsta este peste tot: în conducerea ICR, cum vă ziceam, în conducerea Fondului Român de Dezvoltare Socială şi membru al Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice din România. Tot la ICR a fost numit Valeriu Stoica.
Ăsta e blestemul acestei ţări: câţiva cretini au ocupat înălţimile de comandă şi au transformat o meritocraţie şi aşa fragilă într-o pilocraţie. Iar cretinii ăştia sunt tot un fel de comunişti, în sensul că urăsc diferenţa, că promovează la fel de agresiv şi de intolerant o dogmă, că au gândire şi comportament totalitare. Viitorul sună cum nu se poate mai prost!

Un comentariu:

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Cretinul tocmai a spus intr-o emisiune, la "Realitatea", despre Corneliu Vadim Tudor cum ca nu ar cunoaste vreo limba straina. O gogomanie aruncata tendentios care spune tot despre caracterul jigodiei. Nici dusmanii cei mai aprigi ai lui Vadim n-ar putea spune un asemenea neadevar.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...