luni, 13 iulie 2009

Aşa se face!

Meciul nostru cu "prietenii" de la Chişinău continuă. Şi, dacă suntem oneşti, ai lui Voronin dau lecţii drăguţelor mioare din serviciile secrete româneşti, mai ocupate cu afaceri private şi cu slujirea Iubitului Conducător decât cu apărarea interesului naţional. După ce l-au compromis pe ambasador, Filip Teodorescu, şi l-au trimis acasă, acum moldovenii i-au tras-o şi consulului Ioan Nuică, filmat în timp ce făcea sex cu o subalternă. Realizaţi că România nu mai are la Chişinău nici ambasador, nici consul, practic nu mai are ambasadă? Asta când: în preajma alegerilor anticipate!
Dacă ne-a pus dracu' şi am avut vreo contribuţie la răzmeriţa care a urmat alegerilor din primăvară, moldovenii ne-au plătit-o cu vârf şi îndesat! Şi ne-au adus cu picioarele pe pământ, sper eu, şi în materie de metode ale serviciilor secrete. E bine şi cu satelitu', şi cu analistu', şi cu războiul psy, dar vechile metode sunt cele care fac minuni: mai o partidă de sex filmată şi pusă pe Internet, mai un şantaj, mai o racolare, adică exploatarea slăbiciunilor umane.
Aşa se face treaba murdară, nu cu Declaraţia Universală a Drepturilor Omului pe masa şpionilor!

3 comentarii:

Béranger spunea...

Cool. După “boala franţuzească” şi “mantaua englezească”, intrăm şi noi în istorie cu “coaiele diplomatice româneşti”.

adc spunea...

Corect! Tot metodele vechi sunt cele mai bune... şi cele mai ieftine, totodată.

Anonim spunea...

Trebuie sa ai si cu cine sa aplici metodele astea, ce naiba! Eu nu l-as compatimi pe consul. Probabil pentru ca sunt femeie:)))

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...