sâmbătă, 11 iulie 2009

Pentru un fund de femeie

Un exemplu clasic de manipulare: face furori pe Internet, dar nu numai, o poză în care Obama şi Sarkozy se uită după fundul apetisant al unei tinere. Ei bine, o înregistrare video a celor de la ABC arată altceva: singurul cu adevărat interesat de poponeţul cu pricina este Sarkozy! Acum, nu că ar fi grav că doi bărbaţi, fie ei şi şefi de stat, aduc un omagiu(mai mult sau mai puţin golănesc) frumuseţii unei dudui. Grav este că noile tehnici digitale permit manipularea realităţii într-un mod extrem de pervers. Şi cum deontologia în presă a devenit o amintire, lucrurile vor merge din rău în mai rău.
Iată cum comentează cei de la "Cotidianul" faza, şi cum o face ITMorar, care, ca orice rrrromân verde anticomunist(fost utecist şi uasecerist de nădejde!) urăşte stânga în general şi pe Obama în special. Noroc că tot tehnicile digitate aduc corecţiile de rigoare. Numai că s-ar putea ca în mormanul de informaţii rectificarea să scape neobservată, manipularea rămânând cu valoare de adevăr absolut. În cazul de faţă ideea din spatele manipulării era: "ăştia, în loc să se ocupe de problemele lumii, se uită după femei! Ce nevoie mai avem de politicienii ăştia de căcat, obsedaţi sexual?"
PS: aceeaşi poantă foto şi cu Medvedev, care pare fi beat şi susţinut de Berlusconi. De fapt, în secvenţa video se vede că Berlusconi îl prinde de umeri şi-i schimbă direcţia. Evident, cretinii de la Europa Liberă nu puteau scăpa ocazia.

2 comentarii:

Alpert spunea...

Mai in gluma asa, nu e exclus ca baietii astia chiar sa si faca d-astea. Ei oricum nu gandesc cu capul lor- pentru Medvedev gandeste Putin (e suficient ca Putin sa fie "odihnit") iar pentru ceilalti diversi "consilieri". E antologic filmuletul cu Sarkozy beat (evident nu dovedit) la alt G8. E clar ce fac baietii astia pe acolo :-)

http://www.youtube.com/watch?v=1uxb0JHqzlA

andrei spunea...

@liberalul de stanga
sincer am observat si eu ca acest ITM chiar este un om de rahat
ma gandesc ca ar trebui sa i se dea peste nas mai ales cu acest subiect
a ajuns jenant ca om mai ales cate aere isi da si cum slujeste la stapan
dar deh nu te poti pune cu intelectualii astia

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...