joi, 20 august 2009

Am venit să vă fut muma-n cur!

Asta a fost atitudinea Elenei Udrea în faţa Comisiei parlamentare de anchetă: pur şi simplu a venit să-i sfideze, şi a plecat fără să răspundă la întrebări. " "Din respect faţă de instituţia Parlamentului, m-am prezentat în faţa dumneavoastră. Nu accept însă ca din comisia parlamentară să facă parte oameni care s-au decredibilizat într-o înregistrare apărută în mass-media. Cred că ar trebui să vă daţi demisia din comisie şi din Parlamentul României. Acţionaţi ilegal, abuziv şi încercaţi să fabricaţi un dosar penal unui ministru, folosind metode ale fostei Securităţi. Am venit să vă privesc în ochi şi vă spun că atât timp cât veţi face parte din această comisie, nu voi putea să cred în imparţialitatea ei. Mă voi întoarce atunci când partidele din care faceţi parte vă vor înlocui."
Cu alte cuvinte,"Demisionaţi, mai vin! Nu, hai, pa!" Tupeul acestei japiţe întrece orice măsură. Şi iese din sfera normalului, chiar şi într-o ţară precum România, unde este principalul instrument de afirmare în spaţiul public. Chiar nu are nimeni ac de cojocul Fecioarei din Pleşcoi? Care, mai nou, se dă virgină, umblând peste tot cu zarzavatu'n braţe!

8 comentarii:

Viorica spunea...

Nu-i asa ca e o atitudine de cabinet doi? Ok, aia nu se deranja sa-i priveasca in ochi pe cei pe care-i asculta cu microfoane ascunse.

Anonim spunea...

incultura , ignoranta , prostie !!

Marius Mina spunea...

numai in koor?
Astia sunt invatati cu simultane

Anonim spunea...

Ce ar fi ca intr-o zi Dle Constantin sa fii chemat la o comisie care sa-ti spuna verde-n fata.
""Ne-am intrunit ca sa-ti bagam un morcov in cur desi noi suntem inpartiali ca tot romanu.""
Iti spun eu ce ai face::
Daca ai avea oooo ca Nutzi le-ai da cu morcovu-n cap.
Daca nu ai continua sa scrii prostii pe bloguri.

Adrian Năstase spunea...

Normal că are tupeu. E sigură că partidul n-are curaj s-o lase din braţe.

Constantin Gheorghe spunea...

Să înţeleg că totul e doar o problemă de coaie? Şi Elena Udrea le are, alţii nu? După cum se vede în poză, nu s-ar zice că E.U. le are, fizic, în dotare. Deci este vorba doar de tupeu jegos, nu-i aşa? Şi de paranoia, până la urmă. Hai să fim serioşi: istoria nu se scrie cu "dacă". Aşa că nu eu sunt în discuţie, ci Elena Udrea. Iar dacă îţi închipui că aşa o aperi, nu faci decât să fii părtaş la jegul ei moral.

fish spunea...

"Acţionaţi ilegal, abuziv şi încercaţi să fabricaţi un dosar penal unui ministru"

sint doar 2 versiuni:
are dreptate in ceea ce spune? daca da "ciocu' mic" asa cum spuneau pesedistii de stinga acu ceva vreme.
daca nu, unde sint probele care arata dincolo de orice dubiu ca e vinovata?
de genul "mai chemam de la o firma, daca nu vine inseamna ca e vinovata" asta e proba?

fish

Radu Humor spunea...

Intr-o asemenea tara, ce are in frunte pe unul ca Basescu, ce urmeaza in continuare, sub el, nu-i de mirare ca arata asa ca blonda-cioara de la turism.
Luati acest " sub el" la figurat si nu la propriu, ca ma gandeam la ierarhiile din stat :lol:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...