sâmbătă, 5 septembrie 2009

Bă, pulelor, dar de votul românilor nu aveţi nevoie?

Îl văd pe Ucigă-l Toaca Laszlo Tokes bătând câmpii despre sportul secuiesc. De fapt, asistăm la un jeg paranoic al unor extremişti, care profită de anarhia din România pentru a-şi promova delirul autonomist. Las' că liderii secui n-ar face nimic mai mult decât ce fac toţi politicienii de pe glob, când se află la putere, pentru că a dispărut sensul servirii interesului public. Noii baroni politici maghiari, înfometaţi, pentru că au venit mai târziu la ciolanul puterii, se caftesc cu vechii barori din UDMR, care nu au lăsat pic de carne pe ciolan.
De ce au ales secuii acest moment? Simplu: ştiu că băşinoşii lideri politici români, cu ochii pe voturile maghiarilor ca pe butelie, nu vor scoate un diftong. Am şi eu o întrebare pentru liderii politici români: bă, pulelor, dar de votul românilor nu aveţi nevoie? Faceţi dracului ce aşteaptă românii de la voi, şi atunci nu mai trebuie să le suflaţi în cur unor dobitoci precum Tokes şi Bela, care, nu fără temei, văd România ca pe un SRL! Da, e un SRL, şi totul este de vânzare!
Pe idioţii din "servicii", care se ţin de orice, numai de ceea ce trebuie nu, îi întreb: de ce vă dăm bani? De ce în Ungaria Garda Maghiară a putut fi scoasă în afara legii, iar în România nu, iar cretinii ăia fac ce vor prin secuime? Procurorii sunt prea ocupaţi să facă dosare adversarilor politici ai Marelui Machitor? Judecătorii sunt în grevă? Ăia din SRI prind muşte? De ce s-a desfiinţat Divizia Antiiredentistă? A dispărut pericolul iredentist? Păi, ce se întâmplă azi dovedeşte că nu! Şi atunci?
De fapt, ţara asta mai are vreo raţiune de a exista? Ne mai pasă de ea? Dacă da, hai să le dăm ăstora care ne-au încălecat un sănătos şut în cur! Pentru că dacă n-o facem, ne pierdem şi ultimul dram de demnitate, dar şi ultima şansă de a mai scoate capul din căcat!

Un comentariu:

Karakas spunea...

Slovacii le-au limitat dreptul de a folosi limba lor in institutiile publice:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8232878.stm

Scandal mare intre doi membri UE.

Asta dupa ce Primul Ministru slovak,Robert Fico, i-a interzis Presedintelui Ungar Laszlo Solyom sa viziteze Slovacia pentru a dezveli o statuie a unui Rege maghiar, spunind ca vizita ar fi o provocare pentru natiunea slovaca.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...