luni, 14 septembrie 2009

Câte curve de lux?

Câte curve de lux poate suporta economia "crizată" a României? Întrebarea asta s-a impus de la sine, după un drum pe care l-am făcut azi, în jurul orei nouă a dimineţii, între Piaţa Victoriei şi staţai de metrou Aurel Vlaicu, în Pipera. Drum e cam mult spus, el fiind mai degrabă o parcare gigantică. Aşa am numărat cel puţin douăzeci de pipiţe în maşini de lux, mai precis SUV uri: X5, X 6, Infiniti, Merţane AMG(neapărat AMG, altminteri te caci îl el de Merţan, că au şi ţiganii!); Porsche Cayenne S, Q 7. Şi, să mă ierte Dumnezeu, dar nici una dintre şoferiţe nu avea mutră de MBA!
Eu ştiam că economia capitalistă îi premiază pe cei inteprinzători, inovatori, care-şi asumă riscuri, care crează locuri de muncă, mă rog, tot bla-blaul propagandei oficiale. Ce mama dracului au făcut tutele astea, într-o ţară ca România, care nu mai produce practic nimic, de-şi permit nivelul ăsta de lux? O ţară care se împrumută ca să plătească salariile celor din sectorul public, în care te duci la spital cu medicamentele şi haleala ta, în care se moare de foame cât se poate de concret? De unde atâţia bani pentru batalioane de curve de lux, fraţilor?

5 comentarii:

Béranger spunea...

Ca să nu mai spun că în acest fel n-au mai rămas destule curve obişnuite pentru omul de rând, şi în primul rând pentru studenţi -- cărora li se mai şi scoală.

Toate paraşutele vor boşorogi cu mult mălai, cărora să le-o sugă în speranţa că în final or pune-o şi de un normal.

Pesemne că româncele sug bine, dar nu pe 10 dolari, ca tailandezele, ci pe mult mai mult.

Unknown spunea...

1.Furtul
2.Curvasareala( sport national )

mexicanu' spunea...

"De unde atâţia bani pentru batalioane de curve de lux, fraţilor? "
de la FMI

Karakas spunea...

Problema nu sunt femeile usoare, ci barbatii care le intretin. Ia sa le trimita la scoala, la munca...Da' treaba asta e valabila peste tot unde "infloreste" capitalismul. Banii cumpara orice. In Romania doar apare mai pregnant din cauza polarizarii sociale.

Anonim spunea...

Ma intalnesc cu o colega la supermarket, avea cosul plin cu bunatati, o intreb: Dar tu cu ce te ocupi. Sex oral. Adica o sugi. Nu draga sex oral. La iesire, o vad intr-o masina tare. Cu ce spuneai ca te ocupi, sex oral, raspunde. Adica o sugi. Auzi bai Gica spune ea, tu esti inginer, nu ? Da, si cat castigi pe luna? 500 de euro. Pai vezi tu o sugi, eu fac sex oral.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...