sâmbătă, 26 septembrie 2009

Opriţi focul!

Hotărât lucru, ghinioanele se ţin lanţ de Băsescu! Nici n-a apucat să "recomande" ieri mai puţină reţinere la folosirea armelor de către poliţişti, că băieţii i-au făcut pe poftă. Şi au tras după un nene care încerca s-o şteargă, fiind dat în urmărire. Acum, nu se ştie prea bine unde l-au nimerit: unii zic că în cap, alţii că în mână. Cert e că l-au băgat în spital.
Acum, ce să zic? Poate că folosirea mai viguroasă a forţei de către poliţişti nu e o idee tocmai rea, de vreme ce le râd infractorii în nas. Teama mea vine din altă parte: "curcanii" noştri trag ca nişte cizme, din lipsă de practică, gloanţele fiind, nu-i aşa, scumpe! Şi dacă mai sunt echipaţi şi cu "renumitul" pistol "Carpaţi", trebuie să te fereşti de ei ca de ciumă!
Aşa că mai bine nu! Dacă e cazul să se deschidă focul, e de preferat s-o facă oameni pregătiţi, de genul celor din SPIR. Restul să se abţină ! Că nu se ştie ce boroboaţe mai fac!

Un comentariu:

Lulutza spunea...

Nu as vedea asta ca pe un "ghinion" pentru Base... Nu cu un bobor ahtiat sa vada cit mai mult singe pe pereti, pe asfalt... Mai degraba, este un ghinion pentru idealisti ca mine, care am crezut ca politia chiar face ceva pentru victime, pagubasi. Din pacate, dimpotriva. Nu de lipsa de pregatire si practica sufera politistii romani, ci de lipsa de minte si etica profesionala. Vorba vine "sufera", cred ca sint chiar mindri de... jmecheria lor.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...