marți, 8 septembrie 2009

Statul de drept al pulii

Sunt furios, pentru că lucrurile au luat-o razna definitiv în ţara asta, iar dementul de la Cotroceni comite imbecilităţi pe bandă rulantă. Ce era de mediat între Asociaţia 21 Decembrie 1989 şi justiţie? În ţara asta sunt milioane de oameni care au probleme cu justiţia. Şi de fiecare dată când unul este nemulţumit, se duce de mână la Cotroceni cu Procurorul General, cu Ministrul Justiţiei şi cu şeful CSM? Ce anume face din Asociaţia 21 Decembrie 1989 un privilegiat, pentru care Preşedintele României îi cheamă la ordin pe şefii justiţiei? Ce servicii îi vor face în campania electorală ciracii lui Doru Mărieş, de Băsescu cere reangajarea lui Dan Voinea, dat afară cu şuturi pentru neprofesionalism? Dar mai ales cum şi-a permis aşa ceva şeful statului: să discute stadiul unor dosare, soluţiile date de magistraţi, planurile de carieră? Mai vrem cinci ani în plus cu ăsta?
Dacă Justiţia mai avea nevoie de o palmă peste bot, după reducerea salariilor magistraţilor, după subfinanţarea cronică, după intervenţia tembelei de Monica Macovei, care vrea control politic asupra justiţiei, ei bine, astă seară a primit-o. Sper să fie picătura care a umplut paharul!

Un comentariu:

Béranger spunea...

Nu numai, dar dă şi ucazuri verbale: «Să fie reîncadrat – eventual ca procuror civil - domnul procuror Voinea să se ocupe de dosar să-l finalizeze.»

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...