miercuri, 21 octombrie 2009

Asa vrea pula mea!

Pulea Voda n-a exprimat mai clar ca azi crezul lui de guvernare: 'asa vrea pula mea!' De aici inainte nu mai e nimic de zis!
PS: n-am avut o vreme acces la Internet de pe calculator. Şi am încercat să scriu de pe telefonul mobil. Care nu are tastatură completă. Şi nici diacritice. Este crimă şi pedeapsă! Poate o s-o mai fac, dar DOAR la mare nevoie. De asta s-o fi inventat ciripeaua(twitter)? Deşi nu cred că un cont în plus m-ar face fericit. Poate doar m-ar ţine şi mai ocupat. Ceea ce, sincer să fiu, nu simt nevoia. Îmi ajunge ce am pe cap. Deşi nu mi-ar strica impresiile cuiva care se ţine serios de ciripit(fără aluzii!).

5 comentarii:

Anonim spunea...

trebuie sa va obisnuiti deoarece asta este politica la care sint supusi oamanii in vest si cum voi sinteti cei care preluati sistemul este normal ca acesta sa functioneze la fel.care ar fi motivul care i-ar determina pe vestici sa va faca voua special ceva dupa cum va place? voi chiar credeti ca elita vestica ii intreaba ceva pe cetateni si ar fi dispusi sa schimbe ceva in functie de dorintele acestora?! hai ca sinteti comici! pina nu va vindecati de prostiile astea si nu va informati ca lumea sa vedeti ce-i la altii o sa va mearga din ce in ce mai rau. desigur trebuie sa si faceti ceva ca de la sine nu vine nimic. daca reusiti sa eliminati dezbinarea inseamna ca incepeti sa nimeriti drumul corect. apoi renuntati urgent la povestile si legendele de care v-ati umplut mintea de pomana.

Anonim spunea...

minunatii din lumea civilizatilor sau ce stiu ei mai bine sa faca.


http://www.huffingtonpost.com/2009/10/19/galleon-hedge-fund-scanda_n_326282.html


http://online.wsj.com/article/SB125599945778395523.html

Anonim spunea...

din lumea celor care le stiu pe toate de se simt obligati sa dea lectii tuturor



http://kurier.at/geldundwirtschaft/1948382.php

http://www.n-tv.de/politik/Schwarz-Gelb-wehrt-sich-article555727.html

l'Avant-garde spunea...

Ne-am mutat de la RedPeliKan la http://www.l-avantgarde.blogspot.com/. Nu uitati, va rog, sa ne modificati vechea adresa din blogroll cu aceasta noua. Hasta la victoria siempre !

Lilick Auftakt spunea...

Mai bine pe facebook

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...