marți, 27 octombrie 2009

Delirul continuă

Dacă mai aveaţi vreo îndoială că Pulea Vodă este nebun, delirul lui de azi, de la GDS, v-o poate risipi. Pe vecie!
Deci: "Va rog sa imi spuneti un scandal care a pornit de la mine pentru ca am jignit un om politic degeaba." Păi, cine spune că Preşedintele României trebuie, cu sau fără motiv, să jignească oameni politici? Pentru asta este ales? Pentru asta îl plătim? Adică toţi şi-o merită, numai el e parfum, o floricică nevinocată într-o mare de zoaie politice?
De fapt, simt că mă apucă sila, şi nu mai pot continua comentariile. Citiţi aici elucubraţiile de la GDS. Unde, atenţie! Nu a negat conţinutul stenogramei din "Gândul", ci doar se plânge că a fost ascultare ilegală. Şi mai face o mârlănie, spunând în rezumat cam asta: "Cum puteam să nu trimit pe cineva, când Hayssam era din anturajul lui Iliescu, si poate vroia să ne spună ceva despre un atentat terorist la adresa României?" Insinuând că Iliescu şi PSD ar fi vrut să arunce România în haos cu terorişti arabi!
Este ultimul laş! A folosit o operaţiune a serviciilor secrete în Irak, care a deraiat, şi în care a fost angrenat şi Hayssam, pentru a-şi face imagine şi pentru a distruge PSD. Trebuie să recitim presa din acea perioadă, pentru a înţelege ce s-a jucat atunci.
Hayssam n-a fost în avionul prezidenţial decât de două ori, în vizite în ţările arabe, ca om de afaceri, şi în niciun caz în delegaţia oficială. Reamintesc uitucilor că atunci în funcţia de consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională era un fost şef al SIE. Dacă era ceva cu Hayssam, el trebuia să-l atenţioneze pe Ion Iliescu, dacă ar fi fost cazul. Nu ştiu cine a făcut-o, dar nu a mai fost admis în alte delegaţii economice. Aşa că nu Iliescu i-a făcut promisiuni de imunitate lui Hayssam, nu el îl asigura că poate să plece în SUA cu familia! Apropo: cum putea pleca Hayssam în America? Nu cumva pentru că lucra şi pentru noi, şi pentru americani? Ne răspunde cineva la nedumeririle astea? Evident, nu!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...