duminică, 18 octombrie 2009

Hai, că-i de Spitalul 9!

Fraţilor, politica noastră, oglindă fidelă a societăţii noastre, este un mare şi pitoresc balamuc! Pulea Vodă, care, cum spuneam, a pornit să colinde pe la televiziuni, lansează de la Prima Tv o nouă găluşcă: menţinerea guvernului Boc până când viitorul preşedinte poate numi un nou premier. A câta tâmpenie până acum în criza asta? Cine dracu mai stă să le numere? Şi cine dracu' mai bagă în seamă un asemenea ameţit, care se schimbă de la un minut la altul? Mai mult, vrea să convingă FMI să vină totuşi la Bucureşti, chiar dacă urmează să discute cu o fantoşă!
Refuz să mă mai gândesc la ce spune Pulea Vodă! Acest individ nu mai poate fi luat în serios. A-l lua în serios ar însemna să ne închidem şi noi, alături de el, la spitalul de nebuni!
PS: balamucul nu era complet fără vocalizele "societăţii civile". Coaliţia Pentru un Parlament Curat, aia de contribui din plin, prin linşajul mediatic la care l-a supus pe Adrian Năstase, în 2004, la alegerea lui Pulea vodă, acum se dă virgină şi îndrugă baliverne într-un soi de apel de tot căcatul. Mai e cineva atât de prost să se uite în gura ăstora? Repede un emetiral, că-mi vine să vomit!

Un comentariu:

Cristina spunea...

Hai sa incercam sa privim si partea buna a lucrurilor. Matrozu' s-a dus la toate televiziunile care-l pupa in fund: labeunu, pro tv, prima, parca si la tvr1. OK. Acu' is curioasa unde se mai duce, ca au ramas doar posturile mogulilor, si acolo n-are oo sa calce. Peste tot a dat cate-o ineptie din el, apoi a retractat a doua zi. Buuuun. Trec peste faptul ca si-a inceput deja campania electorala, ca oricum era inceputa din 2004. Intrebarea e ce mai face dupa??? Unde mai emite el cretinitati? O ia de la capat, labeunu, etc??? Pai atunci tre'sa ne bucuram, isi face singur anti-campanie.
E interesant faptul ca au inceput sa se agite serios oranjii in lumea virtuala. Brusc apar apeluri de la societati civile wannabe, cei trei postaci de pe blogul udrei incep sa posteze pe bloguri unde nu aveau curaj sa intre niciodata (lilick, dramo, marius mina, sutu etc etc), e o emulatie portocalie pe internet de n-ai vazut!
Ce inteleg eu din toate astea? Ca oranjilor si matrozului le e din ce in ce mai frica. Si, conform dictonului, de ce ti-e frica, nu scapi.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...