miercuri, 28 octombrie 2009

Lucru manual...

Jale mare la oranjgutani! Neputând să nege conţinutul stenogramei apărute în "Gardianul", au dat-o pe ascultarea ilegală a generalului Degeratu şi se întreabă făţarnic: "cine a îndrăznit să asculte ilegal un oficial al statului"?
Mă tem c-au pus-o de mămăligă, dacă asta e apărarea lor! Stenograma a fost scoasă din dosarul lui Hayssam, dosar care s-a judecat şi în care a fost dată o sentinţă definitivă. Deci, fiind admisă drept probă de judecători, înregistrarea se presupune că este legală, şi a fost făcută cu încuviinţarea unui judecător. Că la noi funcţionează justiţia şi legea este respectată, nu-i aşa?
Şi dacă această linie de apărare a oranjgutanului-şef cade, ce-i mai rămâne? Păi, să ne spună adevărul, nu să se ascundă în spatele celor 5 decenii de adormire a faptelor din dosarul "Răpirea din Bagdad." Adevărul l-ar scuti de multe, inclusiv de teama de a citi în ziare noi şi noi dezvăluiri. Dar nu eu decid în locul lui...Doar că ce-şi face omul cu mâna lui, lucru manual se cheamă!
PS: luni a fost demis generalul SRI Ioan Ştefănuţ, şeful Diviziei Antitero. De ce? Pentru că au apărut stenogramele?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...