duminică, 25 octombrie 2009

Nu ne luaţi de proşti!

Mă calcă tot mai mult pe nervi tuta asta de Udrea! Fecioara din Pleşcoi a ajuns piatra de boltă a sistemului portocaliu. Totul se învârte în jurul ei! Iar acum, că are mai mult timp liber, muşcă gardul! Am toată scârba pentru tipul ăsta de femeie, "Cur de Fier". Sunt îm politica românească destule femei de bun-simţ, la toate partidele. Pe unele le-am cunoscut, cu altele am lucrat. Le apreciez discreţia, fermitatea cu care îşi apără poziţiile, crezul, proiectele. Fără a-şi pierde feminitatea şi identitatea.
Dar toate sunt umbrite de muieri din astea isterice, care muşcă în stânga şi în dreapta, acuză, dau verdicte, împart oamenii în buni şi răi. Ce scrie boala pe blogul propriu? "“Noua” majoritate parlamentara, vanduta propriilor interese, vrea un guvern “independent”…de romani. Satuli sa fie trasi la raspundere in fata justitiei si a cetatenilor, confruntati cu necesitatea respectarii Constitutiei, parlamentarii PSD-PC, PNL, UDMR, prin candidatii la presedintie, Mircea Geoana si Crin Antonescu, vor sa impuna un nou sistem politic in Romania. Un sistem al grupurilor de interese, al “afaceristilor” manjiti si al fostilor activisti de partid. Ambii candidati au recunoscut ca, daca ar castiga alegerile prezidentiale, chiar in luna decembrie l-ar debarca pe Johannis din fruntea executivului. Iata cum cred eu ca ar arata scheletul unui Guvern pe care l-ar propune, de exemplu, Crin Antonescu, daca cineva ar face greseala sa-i dea vreodata aceasta putere:1. Dinu Patriciu- Prim Ministru2. Ion Iliescu- Ministrul Propagandei si Comunicatiilor;3. Sorin Ovidiu Vantu- Ministrul de Finante;4. Dan Voiculescu- Ministrul Economiei;5. Adrian Nastase- Ministrul Justitiei;6. Marian Vanghelie- Ministrul Educatiei;7. Viorel Hrebenciuc- Ministrul de Interne.Fara nicio aluzie, va las pe dumneavoastra sa apreciati posibila formula guvernamentala prezentata mai sus, a carei prima masura ar fi, probabil, cea enuntata de Dinu Patriciu in luna septembrie, si anume reducerea numarului de angajati din sistemul bugetar cu 600 000."
Ascultă, fă! Tu ce pizda mă-tii eşti? Nu un activist de partid? Că n-oi fi vreun geniu al politicii! Cum crezi că ai ajuns în Parlament şi în guvern? Nu prestând pentru partid şi pentru Măreţul Conducător? Boc ce-a fost, vaca dracului? Activist utecist, care îi scria ode lui Ceaşcă şi care câştiga concursul de stat în vârful parului, organizat de UASCR la Costineşti! Blaga ce-o fi? N-a fost şi el pecerist şi activist? Videanui nu e om de afaceri? Tu nu eşti oamă de afaceri, cu averea făcută din bani publici? Nu s-a votat în Parlament, jigodie, cercetarea ta penală? Tu, Cocoş, Videanu, Berceanu, regii asfaltului, voi ce-ţi fi fiind? Nu un jegos cerc de interese, care suge din banul public? Că îngeri sigur nu sunteţi! Ridzi în ce partid e, madam? Nu în PDL?
Mă doare în cur şi de tine, şi de campania ta electorală, şi de Pulea Vodă! Dar ciocul mic! Nu ne luaţi de proşti! Ne-am săturat de voi până peste cap! Am ajuns să vomit şi când văd o portocală, darămite când vă văd pe voi! Nu ne luaţi de proşti! Ajunge!
PS. Pentru cei tentaţi să-mi reproşeze tonul violent la adresa Elenei Udrea: ea şi-a pierdut, prin tot ceea ce a făcut, dreptul la respect. Cel puţin din partea mea. Ca să fii respectat, trebuie, la rândul tău, să-i respecţi pe ceilalţi. Ecuaţia este simplă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.zgubilitic.com/mintea-unei-femei/

femeile sint tinta manipularii bosilor pt ca sint mai usor de dus de nas. in nebunia lor cred in toate prostiile de-au ajuns sa-si distruga familiile fara sa-si faca probleme. prin asta le sint luati copii daca mai ajung sa-i faca iar barbatii sint tinuti in tensiune si nesiguranta chiar si in casa lor. la asta mai adaug ca ele intra in concurenta pe salarii si conditii mai proaste chiar imporiva membrilor propiilor familii.

Karakas spunea...

Pai daca a ajuns sa afirme public ca romanii sunt urmasii lui Traian Basescu, eu cred ca trebuie sa se caute la cap.

Vai de mama ei de tara cu asemenea "lideri" dementi.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...