luni, 26 octombrie 2009

Oranjgutani în călduri

Cretinismul pedeliştilor atinge cote apocaliptice! Roberta Anastase făcea spume că parlamentarii nu au acceptat începerea audierilor azi, dar uită să spună că la Parlament n-a ajuns un cuvânt din "Programul de Guvernare". Şi atunci din ce să-i întrebe parlamentarii pe viitorii miniştri? Din Biblie? Din Kama Sutra? Ăştia sunt sănătoşi?
Bine, acum şi noua opoziţie e uşor ticăloasă: a fixat votul de învestitură pe 4 noiembrie. Să-i facă un cadou mişto lui Pulea Vodă, de ziua lui: un guvern picat la vot! Pe undeva spumele Robertei Anastase se explică. Dar nimic nu justifică dispreţul faţă de Parlament, prin forţarea audierilor, în lipsa Programului de guvernare. Circul continuă.

Un comentariu:

Anonim spunea...

in vest in teorie exista un program de guvernare despre care nu se prea discuta mare scofala in perioada premergatoare alegerilor si care imedia dupa eveniment nu mai face nici 2 parale. pai romanii stiu asta asa ca ce sa se mai incurce cu asa ceva?! ei ajung mai direct la rezultatul vesticilor. parlamentarii vestici nu intreaba nimic sau au setul lor de intrebari standard la care primesc raspunsuri de acelasi fel. deci exista alternative in democratia lor! in rest la voi sint probleme deoarece sint unii care au crezut ca presa este libera - ce prostie sa-ti inchipui ca scrii pe banii altuia ce vrei tu!- ca parlamentul inseamna ceva si ca exista mult discutata democratie. la vestici este totul un joc o farsa cu reguli pe care le stiu toti si pe care nu le discuta nimeni. de aici vin impresiile voastre ca ar fi altceva. de fapt este si va veni si la voi in forma asta care nu-i deranjeaza pe bosi. principalul este sa-i linisteasca pe aia care incurca. dupa aia o sa va placa precis!

http://www.youtube.com/watch?v=2vgvIxSkci0&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=Eq8ho_qWH1I&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=xWD_gf3wkkE&feature=related

aici sint linkuri ca sa vezi cum sint luati peste picior politicienii nemti de hape karkeling un actor f bun.
chair daca nu intelegi te poti uita.
vei auzi de conceptul yes weekend in loc de we can. :)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...