sâmbătă, 24 octombrie 2009

Scrisoare deschisă lui Pulea Vodă

Mărite Domn,
Aflu cu surprindere că nu Mircea Geoană este adversarul vostru în această campanie electorală. De altfel, dacă n-ar fi vulgara şi sâcâitoarea asta de democraţie, Măria Ta n-ar trebui să se amestece cu vulgul, să boteze miei, să tundă oi, să cânte pe la chermeze, să facă băi de mulţime, când ar putea sta la colocvii pe teme precum canibalul şi democraţia, cu sclipitorul vostru paharnic Cătălin Avramescu.
Măcar păstrarea aparenţelor te obligă, Mărite Domn, să dai vulgului ce aşteaptă de la tine. Adică circ. Cât mai mult circ! S-o faci cu abnegaţie şi talent, ca un adevărat urmaş al Iubitului şi Stimatului Conducător, fie slăvită amintirea lui, că muri la Târgovişte, intoxicat cu plumb.
Dar ne-ai şocat pe toţi spunând că adevăratul adversar al Domniei Tale este Ion Iliescu. Nu se poate! La valoarea Măriei Tale, ne aşteptam să ridici miza. Singurul demn de tine este Napoleon! Da, da, ăla care trage un şoşon după el prin curtea Spitalului 9. Păi da! Şi el, la vremea lui, avea aceleaşi viziuni ca şi tine, Mărite Domn. Şi uite ce bine a ajuns! E drept că i-au dar o mână de ajutor mogulii de bine, care văd că sunt şi Măriei Tale de mare ajutor!
Îţi urăm, Mărite Domn, tărie şi futărie, spre gloria minunatei noastre patrii, Republica Absurdă România!

3 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! Sa-i cerem parerea si lui "Napoleon". :)))

Anonim spunea...

10+

Lucia Verona spunea...

Excelent! :))

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...