marți, 20 octombrie 2009

Un monstru!

Pulea Vodă cade pe zi ce trece tot mai jos în mocirla imoralităţii. A pierdut orice fel de contact cu realitatea şi nu mai are pic de ruşine. Numai că ceea ce a spus azi la emisiunea lui Măruţă(parcă aşa îl cheamă pe nefericitul ăla de la ProTv) îl face un monstru de imoralitate.
Citez de pe HotNews: "El a fost intrebat daca fiica sa, Elena, se marita. "Daca nu ma minte, nu se marita", a raspuns Basescu, care a adaugat ca stie ca prietenul fiicei sale are un nume "nefericit"."Il cheama Sida, dar pana la urma si pe mine ma cheama Basescu", a spus presedintele, razand.
Intrebat daca numele Sida este mai bun decat numele Hrebenciuc, aluzie la faptul ca fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, a fost prieten cu Elena Basescu, presedintele a raspuns: "O, da"."E mai bun numele Sida. Sida e mai sanatos decat Hrebenciuc. Boala e mai sanatoasa decat Hrebenciuc", a mai spus Basescu, referindu-se la rivalul sau politic, Viorel Hrebenciuc.El a mai spus ca le-a recomandat fiicelor sale sa nu se marite pana la 30 de ani."
Nu am ce comenta! Sper să-l urmărească blestemele bolnavilor de SIDA, pe care i-a jignit cu insensibilitatea lui. Unde poate fi o boală atât de îngrozitoare "sănătoasă", dacă nu în mintea unui nebun?

4 comentarii:

Karakas spunea...

Dement fara acte la conducerea tarii! Pe bune, faceti-le fratilor un control la cap inainte de a accepta candidatura la alegeri...

tony spunea...

Hrebenciuc jr. este cadru universitar in timp ce Sida este un dobitoc cocalar.

Anonim spunea...

Ce ii cereti unui Betiv notroriu...? nici Nu prea era treaz nici la Maruta.
Somnul ratiunii naste mosntrii.
NOI AM NASCUT ( cei care l-am votat ) pe acest MONSTRU .
Este stricat pana in maduva oaselor EL , SOTIA LUI SI CELE 2 PROGENITURI.
Asta este in urma furtului solganului lui Crin .. cu bun simtul.
Asta est eun gunoi .. betiv, corup,minisnos si agramat .
NU ARE PRORIETATEA TERMENILOR..
EL SI BUNUL SIMT SI BABA CU MITRALIERA...

Anonim spunea...

si sinteti siguri ca cel care vine o sa va placa? de data asta vestul are omul pe cind atunci a fost doar o solutie. asta este strategia standard a vestului si o folosesc de f mult timp. ma si mir ca inca n-o vedeti! acum va veni unul care inainte sa va ia gitul o sa va plinga de mila. personal nu vad diferenta insa vinovati sinteti voi care acceptati ca vestul sa-si puna viceregii lor. la ce fel de bine va asteptati?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...