miercuri, 21 octombrie 2009

Veşti din Oranjgutania

Mare scandal în Mehedinţi, care are în epicentru clanul Stânişoară: ministrul Apărării, nevasta din dotare, prefectul apolitic de portocaliu şi cercul lor de interese. Nu mă pronunţ în legătură cu scandalul, care, evident, priveşte controlul robinetului cu bani publici. Are cine o face, cu condiţia să nu fie condusă de Dănel Morar!
Dar, prieteni, ce-l recomandă pe Stânişoară să fie ministru la Apărare? Faptul că taică-su a fost securist? Sau faptul că făcea contrabandă şi vindea blugi second-hand prin Severin? Şi atunci ne mirăm de halul în care arată şi e condusă România?

2 comentarii:

Adrian Năstase spunea...

Din ceea ce zici despre Stânişoară, eu nu văd nicio deosebire între el şi Băsescu. Şi devreme ce B. e preşedinte, mi se pare foarte calificat S. să fie orice fel de ministru.

Anonim spunea...

de ce nu va uitati la cumetriile vesticilor care cind ajung la putere fiecare isi pune oamenii lui peste tot? ce va impiedica sa vedeti asta? primii 2 ani de guvernare se ocupa sa-i schimbe pe cei vechi ai celorlalti ca dureaza iar la astia se schimba tot pina si femeile de serviciu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...