vineri, 20 noiembrie 2009

Antonescu pentru noi/Este băsescu doi

Cam aşa se prezintă Antonescu până acum: un nou băsescu, la fel de agresiv, la fel de nesimţit, la fel de dispreţuitor faţă de ceilalţi. Nu înţeleg: asta este adevărata faţă a lui Antonescu? Şi dacă da, cum de a păcălit pe atâţia până acum?
În general, din ceea ce am văzut, atitudinea celor trei este agresivă, ceea ce este de rău augur. băsescu o ţine langa cu mărirea teritoriului, mai mult, îi reproşează lui Geoană că a uitat de Insula Şerpilor! Ceea ce dovedeşte că e tâmpit de-a dreptul! A discuta despre Insula Şerpilor şi de revenirea la vechiul ei statut înseamnă negarea unor principii care au construit pacea în Europa post belică şi trecerea României în rândul statelor revizioniste.
Acum băsescu se ceartă cu Antonescu pe "dosarul Flota". Şi se citează din "expertiza" care-l scoate pe Pulea Vodă din cauză în acest dosar. Iar Antonescu face "spectacol." Unul ABSOLUT IRELEVANT pentru agenda publică. Asta e!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...