sâmbătă, 28 noiembrie 2009

De ce nu scriu despre "victoria" Cioloş

Tot felul de idioţi se reped să facă din nominalizarea lui Cioloş o mare victorie a României. Mai mult, exultă la ideea că coana Iuropa(asta e, Europa a ajuns, amărâta de ea, o cacofonie!) ne-a dat pe mână, la propunerea lui Pulea Vodă, 50 de miliarde de euro. Nu e cazul! Nu ne-a dat pe mână, ne-a dat-o în mână! Şi noi am luat-o!
Nu vă gândiţi la prostii! Nea Cioloş va fi obligat să promoveze cea mai nepopulară, mai radicală şi mai dureroasă reformă a PAC(Politica Agricolă Comună), reformă care, evident, ne va lovi ca un trăznet din senin. Sigur că "granzilor", Franţa şi Germania, le convine să fie înjuraţi alţii pentru deciziile lor. Reforma PAC va genera o revoltă în toate ţările nou aderate din Est, dar şi pe la alţii: Italieni, spanioli, chiar francezi(ăştia din urmă cei mai mari beneficiari ai bugetului PAC).
Ne vom da singuri cu tesla în cojones, cel puţin în agricultură, cu alegerea asta. Ce eram "iubiţi" în Iuropa, dar ce-o să fim după ce se vor cunoaşte detaliile reformei PAC! Şi ce înjurături o să-şi ia şi Pulea Vodă! Dar, cinstit vorbind, îşi merită fiece diftong din corul de înjurături!
Ce să mai zic despre "postacii" de serviciu, care au înţeles că ălea 50 de miliarde de euro, care constituie bugetul anual destinat agriculturii celor 27, au venit la pachet cu numirea lui Cioloş, pentru România! Şi ţipă să avem grijă, să nu-i fure mogulii! Prieteni, nu ne mai facem bine!
PS: circul pe seama numirii lui Cioloş a început! Britanicii sunt furioşi, spunând că aşa francezii au două posturi de comisari, nemţii văd probleme la audieri. Punem pariu că nominalşizarea asta a fost doar o mână de ajutor dată de populari lui băsescu? Şi că Cioloş pică la audieri?
Prieteni, politicienii de Dâmboviţa sunt mici copii! Aşa că uşor cu entuziasmul pe scări! N-avem decât o promisiune, nimic mai mult! Şi cu ea rămânem.

Un comentariu:

Lulutza spunea...

Si ca sa invete si oranjgutanii cum se aduc osanale... europene, in mod "civilizat", "prezidential", "transpartinic", le ofer o mostra de "limbi tandre" din gindirea unui maestru si prieten drag al competentului domn cu doua tari-mame: una "naturala" - Romania, iar cealalta "adoptiva" - Franta:

"Dimanche 7 juin, avec 27,8% des suffrages sur l’ensemble du territoire, et près de 30% en Ile-de-France, les Français ont voulu porter en tête les candidats de la Majorité présidentielle. Ce résultat, nous le devons au succès de la présidence française, au volontarisme de Nicolas Sarkozy et au rassemblement de l’UMP, du Nouveau Centre, de la Gauche moderne et des Progressistes autour d’un projet politique clair pour une Europe qui agit et qui protège. Demain, une nouvelle majorité va se dessiner à Strasbourg autour du Parti Populaire européen auquel nous appartenons."

No comment

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...