vineri, 20 noiembrie 2009

Ecuaţia victoriei

"O ecuatie a victoriei certe in turul doi: PDL plus PNL, plus controlul asupra bugetelor si aparatului administrativ, plus certitudinea formarii noului guvern, egal victorie indubitabila pentru Basescu. Din clipa in care protocolul PNL-PDL este semnat, Basescu nu mai poate pierde al doilea mandat decat printr-un miracol."
Cel care scrie fără cea mai mică ruşine asta este Aligică, altminteri "liberal", neapărat democrat, şi popular, pe deasupra. Om de dreapta, ce pizda mă-sii! Adică: "noi, călare pe banii statului, o vom duce-o foarte bine încă cinci ani cu băse!"
Prietene Turambar, te ştiu admirator al lui Aligică. Confirmi, cu nasul în tabelele tale şi cu ochii pe şerpişori, că asta este ecuaţia victoriei? Că e genială, în simplitatea ei! Pe banii proştilor e mai dulce victoria, nu-i aşa?

4 comentarii:

Iulian spunea...

Da, aceast ar fi ecuatia victoriei: pastrarea a suficient de multe voturi din 2004, pe logica anti-PSD, ca sa intreaca votul negativ la adresa mandatului si persoanei sale.
Ori asta inseamna o miscare catre PNL intre cele doua tururi.
Cum nici liberalii nu vor mai asculta precum Eva de sarpe si nici electoratul Vadim/Becali nu-l va mai vota cu preponderenta in turul 2, Basescu pierde.
Geoana 52-54 / Basescu 46-48 si cu asta se incheie anul electoral 2009.

Turambar spunea...

Nu recunosc nimic. Nici macar in faza marii adu... Pardon: a Marii Adunari Natzionale.

:)

Lulutza spunea...

A lu' Gica bate cimpii. Fara gratie. E cu Mica Adunare Nutzionala... :)

Adrian Năstase spunea...

Băsescu s-ar putea să câştige din alt motiv dacă ajunge cu Geoană în turul doi: Chiar dacă apare Antonescu şi le cere votanţilor PNL să-l voteze pe Geoană, nu i-ar convinge decât pe membrii de partid. Simpatizanţii PNL vor fi foarte greu (spre imposibil) de convins să voteze alături de PSD.
Mie, de exemplu, mi s-ar usca mâna dacă aş vota un candidat PSD. Nu risc.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...