miercuri, 25 noiembrie 2009

Frica, ultima soluţie portocalie

Echipa de campanie a lui traian băsescu este disperată. Pentru că se află în defensivă. Prima pagină a mediilor de informare este ţinută de Geoană, Antonescu şi, în general, de tabăra anti-băsescu. Aceştia produc evenimente, se află în ofensivă, se mobilizează. traian băsescu, auto-izolându-se, nu produce decât nedumerire şi jale în partid.
Aşadar singura lor modalitate de răspuns este luată din "Legile lui Murphy": "Dacă nu-i poţi convinge, ameţeşte-i!" Şi uite aşa nişte mogulaşi de bine au început, în ziarele lor "de calitate" un vast atac dezinformativ, care are drept ţintă destrămarea alianţei PSD-PNL-UDMR.
Primul care a sărit în ajutorul lui Pulea Vodă este trustul Ringier. Apropo: ştie cineva dacă de curând a avut loc o modificare de acţionariat, ceva, o injecţie de capital mai "exotică" la Ringier? Pentru că prea se întâmplă lucruri prin ziarele lor. De unde şi până unde "Libertatea", care-şi ocupă prima pagină cu "păsărici", o dedică azi crizei economice? "E jale, peste şase luni o să murim de foame!"
EvZ merge şi mai departe cu manipulare. Băieţii ştiu ce s-a discutat la negocierile dintre PSD şi PNL. "În patru luni îl terminăm pe Iohannis", zic baronii PSD.
HotNews, oficina de net a oranjgutanilor, bagă din zicerile lui Sebastian Lăzăroiu: "Odata respins guvernul Negoita se deschide calea spre alegeri anticipate. Eu cred ca atunci liberalii vor intelege jocul PSD, pentru ca domnul Geoana probabil va schimba partitura si va spune: aveti de ales intre anticipate sau un premier de la PSD. Johannis nu va fi niciodata premier". A, acum Geoană e lupul cel rău, care vrea anticipate! băsescu e oaia cea blândă, care se duce cuminte la abator, cu conştiinţa datoriei împlinite! Aferim!
Musiu Cotoi îi face ochi dulci, la ordinul şefului său, lui Iohannis, care acum "nu e o soluţie neapărat de respins".
Sigur, din ciorba asta nu putea lipsi Conu' Dinu. Care a devenit sperietoare de serviciu a lui băsescu. O să pună mâna pe bogăţiile Româniai, o s-o cumpere la tonă şi pe noi la kilogram!
Aseară Boc cel Mic şi Tâmp abera despre nu stiu ce coaliţie împotriva cotei unice. Atât mai pot băsescu, ciracii săi şi echipa de campanie? Apelul la frică, la ură, la instincte? Jalnic!
PS: acordul politic dintre PSD şi PNL tocmai s-a semnat. Să vedem ce mai produc minţile înfierbântate ale oranjgutanilor şi jurnaliştii plini de deontologie din trusturile mogulilor de bine.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...