luni, 23 noiembrie 2009

Un Himmler al zilelor noastre

M-am bucurat degeaba! Cretinul de Mihăieş n-a fost dat afară de la EvZ! Nu, el a fost prin cea Americă, unde a avut un şoc! Un MARE ziarist american l-a luat la pulă: "Acultă, bă, Mihăieş, cum să avem încredere în voi, românii, când voi tot cu KGB?"
"Cuvintele mi se adresează direct, pe un ton sadic-zeflemitor. Mă aflu la Washington, sunt nedormit, dat peste cap de fusul orar, obosit, fără reacţie. Omul din faţa mea zâmbeşte suav, dar dincolo de politeţe simt ghearele reci ale neîncrederii şi dispreţului. „Dumnezeule, ce s-o fi întâmplat iar?!”, mă întreb, înainte de a articula vreo silabă. De două zile n-am citit vreun ziar, nu m-am uitat la televizor, n-am vorbit cu nimeni în ţară. „Am ieşit din NATO? Ne-am aliat cu ruşii împotriva Occidentului? O mai fi cumpărat Patriciu vreo halcă din ţară? Am invadat Moldova? O fi vândut Vîntu Delta?”.
E de înţeles panica! A lipsit din ţară două săptămâni. Nu şi-a adua contribuţia la victoria în primul tur a Iubitului Conducător. A lăsat de izbelişte interesul oranjgutanilor pentru o pomană americană, care, ce-i drept, îngraşă pe moment, dar de foame ţine postul de la ICR. Iar postul de la ICR ţine de Băsescu. De unde şi înverşunarea şi ura editorialului de azi. Care poate intra într-o antologie a ruşinii, când se va scrie istoria regimului băsescu.
Auzi”, pufneşte el, „o vizită privată a omului numărul doi în stat în plină campanie electorală! Şi asta unde? La tovarăşul kaghebist Putin!Dragul meu, voi, românii, n-o să vă însănătoşiţi niciodată!”
Dacă ăla era un mare ziarist, eu sunt popă! Un mare ziarist are informaţii pe măsură. Evident, Geoană n-a fost la Moscova în această campanie electorală, şi nici nu s-a întâlnit cu tovarăşul kaghebist Putin. Cu tovarăşul kaghebist Putin s-a întâlnit tovarăşul Obama, care s-a întâlnit şi cu tovarăşul Hu Jintao, un comunist de omenie, cu evidente apucături capitaliste, cam deviaţionist, dar băiat bun, mai ales că doarme pe vreo două mii de miliarde de dolari şi produce cam tot ce consumă tovarăşii americani, care s-au specializat în dat cu mopul şi în vârât zambila'n brânză!
Sigur că americanului nostru, dacă există(eu cred că este doar plăsmuirea unei minţi excitate de aroma curului prezidenţial, după două săptămâni de abstinenţă!) a trecut graţios peste bârna din ochiul orătaniei, aia de pe stema lor, pentru a vedea paiul din ochiul caprei româneşti. Care se pregăteşte să se urce pe stema Republicii, în locul altei orătănii, cam jumulită de actele anticonstituţionale ale lui traian băsescu.
"Îmi vine să intru sub masă de ciudă şi turbare. Oare chiar atât de disperaţi să fie pesedeii, încât să fi lăsat jos măştile şi precauţia? Că sângele apă nu se face, ştiam demult. Că Iliescu joacă prin Prostănac o partidă pe care n-a îndrăznit s-o abordeze singur, e, cum ar spune prietenul meu american, crystal-clear. "
Şi acuzele curg: "Vizita secretă a lui Geoană la Moscova e, de departe, cel mai grav lucru petrecut în viaţa publică din România de la privatizarea rafinăriilor...reacţiile opiniei publice - respectiv, ale presei - sunt nule. Stau cu ochii în pământ, în redacţia unei mari publicaţii americane, şi mă gândesc: cine-şi râde în aşa hal de destinul nostru? Cine şi-a propus să ne transforme în eternă plastilină a batjocurii şi nebuniei? Şi asta nu pentru c-am fi proşti. E plin de deştepţi şi în televiziuni, şi în presă, şi în onegheuri. Numai că inteligenţa noastră, ca şi democraţia, e originală - o inteligenţă nedublată de caracter. Prietenii mei din societatea civilă tac mâlc. Şi asta pentru că mulţi au beneficiat de substanţiale contracte de consultanţă şi cercetare plătite de pesedei. Banii au adormit vigilenţa, au astupat guri şi au închis ochi. Viermele trădării de ţară s-a furişat în cotloanele sediilor de partide, în birourile capitonate ale afaceriştilor, dar şi în agendele de lucru ale activiştilor societăţii civile. "
PSD a cumpărat pe toată lumea: presă, sociaetate civilă, a dat bani pentru contracte de cercetare intelectualilor. Mă, tu eşti prost, sau îţi place s-o sugi? Adică IPP organizează dezbaterea televizată pentru traian băsescu, ISP, tot din curtea lui băsescu, dă zeci de milioane de euro pentru finanţarea campaniei electorale pentru Referendum, care, anticonstituţional, forţează schimbarea ordinii constituţionale apelând la metode fasciste, asta în timp ce PSD nu e în stare să ţină în viaţă amărâtul lor de Institut de Studii Social Democrate, iar echipa de campanie a lui Geoană se şterge la cur cu analizele Fundaţiei germane F E, îmbrăţişând nebunia cu desfiinţarea Senatului? Şi PSD îi cumpără pe "intelectuali"? Cine ţi-a dat sinecura de ICR, cretinule? PSD?
Citez finalul editorialului, care dă întrega măsură a mizeriei morale a unui om care va muri de ură. Ura acestui nebun este deja patologică, şi balele lui maculează totul în jur. Acesta este noul Himmler al regimului băsescu, dacă Pulea Vodă primeşte un nou mandat. Este administratorul viitoarelor lagăre de concentrare, în care vor fi trimişi adversarii Marelui Timonier. Dacă liberalii şi Crin Antonescu mai au dubii în legătură cu ceea ce trebuie să facă în turul doi, să-l citească pe Mihăieş!
" Lăcomia, setea de putere, ura oarbă, iresponsabilitatea sunt ingredientele unui spectacol în care s-au scufundat nostalgicii vechiului sistem, nesătuii pe care, timp de cinci ani, Traian Băsescu i-a ţinut în şah, dar n-a reuşit să-i anihileze complet.
Acum, la ceasul confruntării decisive, vedem cum stau cu adevărat lucrurile: şi pe latură liberală, şi pe latură pesedistă, România se pregăteşte să reintre puternic în sfera de influenţă rusească. Liberalii, prin conductele de petrol, pesediştii - dacă prietenul meu american evaluează corect- pe conductele kaghebiste.
A încercat vreunul dintre vigilenţii din presă o analiză responsabilă a ceea ce se întâmplă cu adevărat? Aş! Pentru ei, braşoavele a doi procurori scoşi din sistem cu picioare în fund sunt literă de evanghelie şi ordin de la Vanghelie.
Însetaţi de sânge, îţi vine să crezi că suprema satisfacţie în „cazul Hayssam” ar fi fost să vadă cadavrele decapitate ale fiicei pesediste şi ale celor doi jurnalişti încarceraţi în Irak. Strategiile prin care Iliescu ne-a ţinut îngenuncheaţi au revenit în forţă, dar ele nu deranjează gazdele de la televiziunile năimite. Folosirea trunchiată a documentelor furate din arhive (eterne mulţumiri tavarişciului Nica!), scoaterea la bătaie a scursurilor cu valabilitate de două zile, pomparea până la saţietate a sentimentului că vom trăi Sfârşitul Lumii cu anticipaţie sunt preocupările exclusive ale perverşilor din televiziuni. Dărâmarea lui Băsescu a devenit o obsesie maniacală. Nicio vorbuliţă despre referendum, nimic despre felul stupefiant în care PSD şi PNL sabotează activitatea din parlament, refuzând să voteze numirea unui nou premier. Să se ducă dracului ţara, important e ca ei să prospere!
Nicio vorbă despre „e-mailurile murdare” ale campaniei de „bun-simţ” ale demagogului „Chucky” Antonescu, urmaşele directe ale „telefoanelor murdare” ale răposatului Muşetescu. Nicio vorbă despre conjuraţia securisto-oligarhică. Totul despre Băsescu!
Şi pentru acest lucru ziariştii nu trebuie uitaţi. Fie că se numesc Ursu, Stancu, Gâdea, Răzvan Dumitrescu, Radu Tudor sau Dana Grecu, locul lor în galeria marilor infamii şi manipulări e asigurat. Românii cu nervii zdruncinaţi ştiu cui i se datorează imaginea de ţară neguvernabilă, respingătoare, pe care e mai bine s-o ocoleşti (aşa cum am înţeles din reproşul prietenului meu american), retrimiţând-o în sfera de influenţă a Marelui Urs de la Răsărit.
La ora socotelii finale, nu vom avea de căutat prea mult. Casetele există, minciunile şi falsurile strălucesc în întreaga lor odioşenie. Copiii noştri şi urmaşii lor vor şti să prescrie cozilor de topor ale lui Vîntu şi Voiculescu, bolnavi de putere şi lăcomie, tratamentul pe care-l merită. Un tratament din care sper să nu lipsească nici petrolul, nici smoala, nici pucioasa."
Un mai clar îndemn la lichidarea fizică a adversarilor lui traian băsescu, venit din partea unui susţinător al PDL şi al lui traian băsescu nu am văzut în aceşti cinci ani. Salutaţi-l pe noul şef al trupelor SS ale PDL. Heil Băsescu, Mihăieş!

6 comentarii:

Gabriela Ionita spunea...

n-am rabdare sa citesc tâmpenii gretoase...în mod normal m-as fi oprit dupa prima fraza; fiind însa preluat de dvs. citii vreo 2 fraze...si zau daca merita atata sange rau ! omul nu e doar o jigodie, mintea lui e pur si simplu rupta de realitate - cum de altfel singur recunoaste !!!!
A, nu stiu nici un american care sa gandeasca asa...doar daca nu cumva domnul in cauza vorbea cu vreunul de la un azil de boli nervoase...

Béranger spunea...

Himmler, foarte la figurat, căci domnul Mihăieş este, ca să mă exprim neelegant, jidan de-a binelea. 100%.

Fluieratorul spunea...

Mihaies trebuie sa se caute la sanatatea mintala. Ce ma ingrijoreaza pe mine de fapt este ca exista cineva care chiar publica elucubratiile astea, si cu siguranta exista destui care pun botul. Scary movie.

Karakas spunea...

Si care zici ca e MARELE ziarist american si MAREATA agentie de presa americana la care lucreaza sus-amintitul ziarist care se da de ceasu' mortii ca Romania a intrat in sfera de influenta a Rusiei?

Intrebarea e retorica. Tipu' e un insa periculos pentru ca e bipolar. Cine se aseamana se aduna...

Andrei Gheorghe spunea...

Mircea Geoana este mic copil - Lipan a mancat mici cu Putin.

http://lipanpresedinte.ottomotor.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=56:lipan-si-putin-la-un-mic&catid=40:lipan-si-prietenii&Itemid=55

Mihaies nu stie de unde de unde vine adevaratul pericol. Hehe!

Anonim spunea...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...