vineri, 27 noiembrie 2009

Maior, vrem un nume!

Domnu' Maior,
Organul din subordinea matale dă azi un feciorelnic şi sfios comunicat de presă, luat cu CopyPaste după altele asemenea: "În legătură cu cele două file care au fost transmise redacţiilor pot spune că notele nu seamănă cu cele utilizate de SRI, iar în urma analizei atente a specialiştilor noştri a rezultat foarte clar că acestea sunt falsuri grosolane de genul documentelor care au mai apărut de-a lungul timpului în presă".
Domnu' Maior,
Nu suntem tâmpiţi, vedem şi noi că sunt nişte falsuri. Dar poate contra-spionii matale, care n-au salarii tocmai mici, pe care şi eu le plătesc, ne spun cine sunt cei care fac măgăriile astea. Aveau timp să dea de ei, mai bine de un an, de când mizeria numită "Curentul" a mai publicat o chestie asemănătoare, pe acelaşi formular. Atunci era vorba despre Sorin Oprescu şi de Ion Iliescu.
Păi dacă nu sunt în stare să găjbească nişte amatori, ce dracu' pot să cred că fac oamenii matale când dau de profesionişti în materie? Se cacă pe ei? Au Pampers la purtător? Sau flăcăii matale ştiu cine este autorul, dar nu-l pot da pe goarnă, pentru că e "coleg", de prin SPP să zicem, are multe stele pe umăr, şi duce spre Pulea Vodă? Păi atunci nu sunteţi deloc neutri în jocul ăsta mizerabil!
Aşadar, dă-ne şi nouă un nume. Să vedem cine ţine morţiş să vă lipească pe poponeţ eticheta de "poliţie politică". Dacă nu ni-l dai, eu, şi alţii ca mine, o să credem că documentele alea chiar sunt reale, şi negările organului o pură ipocrizie. Deci?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...