duminică, 29 noiembrie 2009

O ştire zguduitoare!

EvZ descoperă o poză din 2000, din campania electorală prezidenţială. Ion Iliescu mănâncă, alături de proprietarul Inteprinderii "Foresta" Nehoi, şi de muncitori, la cantina fabricii. Şi face din ea ştire de primă pagină.
Băi, labe triste! Poate nu ştiţi: actul de "terorism"(că rămâne de dovedit ce-a făcut Hayssam cu adevărat) s-a petrecut în mandatul lui traian băsescu, Hayssam a fost eliberat din închisoare sub mandatul lui traian băsescu, a fugit din ţară sub mandatul lui traian băsescu, sub mandatul lui traian băsescu s-a evaporat averea lui Hayssam, consilierul lui traian băsescu s-a întâlnit în secret cu Hayssam, nu Ion Iliescu, traian băsescu îl îndemna să fugă cu familia în SUA, nu Ion Iliescu. Şi nu m-aş mira să aflu că o parte din averea lui Hayssam finanţează campania electorală a lui Pulea Vodă. E în stilul lui.
Dacă atât poate traian băsescu, având la dispoziţie serviciile secrete, atunci se înţelege de ce este disperat şi face crize de isterie! Au să-i treacă! Nu mai e mult!

Un comentariu:

Darius cel Tulbure spunea...

Păi da, în capul maimuţelor crimele au efect retroactiv. Pe logica asta mă întreb ce mamă a avut Adolf Hitler!? Cum de l-a putut alăpta, când o femeie morală ar fi trebuit să-i frângă gâtul la naştere?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...