luni, 18 ianuarie 2010

Codiţa DNA în circoteca PSD

Cum vă spuneam: nu se putea să nu apară şi codiţa DNA în circoteca din PSD! Başchetbalista anunţă la oficina de Net că pe numele lui Adrian Năstase mai există un dosar la DNA, care va fi finalizat cât de curând, a se citi în funcţie de data Congresului partidului. Dar ştiţi ce-i mişto? Nu-i un dosar nou, ci unul dintre cele deschise în 2005!
Păi, în condiţiile astea, şi oligofren dacă eşti, tot te gândeşti la dosare politice. Dacă cinci ani nu-ţi sunt suficienţi să trimiţi în faţa judecătorilor un dosar ca ăla cu termopanele, atunci ceva este în neregulă. Fie procurorii sunt proşti făcuţi grămadă, fie au o agendă politică. "Nu putem să i-o tragem cu legea, îl ţinem agăţat şi i-o trage presa în locul nostru!" Cam ăsta e raţionamentul ţuluşilor. Şi până acum a funcţionat de minune. Rămâne de văzut dacă va mai funcţiona. Deşi, dacă se folosesc şi ţuluşii de Flacăra Violetă, cine ştie ce se mai întâmplă! Nu uitaţi că peste cinci milioane de năuci l-au votat pe băsescu, şi cam tot atâţia pe Geoană! Dumnezeule mare!
PS: fără supărare! Şi eu fac parte dintre năucii care l-au votat pe Geoană! Dacă ştiam de Flacăra Violetă, îmi băgam...Mă rog!

Un comentariu:

Claudia Muresan spunea...

Ba, eu tot il votam, cu flacara violeta cu tot. dupa care, hm...ma rog. macar alternanta in nebunie sa fie.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...